• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Gümüşhane : 18 °C
  • Trabzon : 26 °C

KOMŞUMUZ ERZİNCAN YAPIYOR GÜMÜŞHANE DE YAPMALI

06.12.2023 12:36
KOMŞUMUZ ERZİNCAN YAPIYOR  GÜMÜŞHANE DE YAPMALI
Erzincan Valiliği’nin sosyal medya hesabından duyurulan ve Erzincan Valiliği himayesinde 16-17 Aralık 2023 tarihlerinde yapılacak olan “Yerel Dinamikleri Harekete Geçirme Çalıştayı” nın Gümüşhane’de de yapılması isteniyor.

Kalkınma ve gelişme darboğazındaki Gümüşhane’de de bu tür toplantılar bir an önce yapılmalı.

KOMŞUMUZ ERZİNCAN YAPIYOR

GÜMÜŞHANE DE YAPMALI

Erzincan Valiliği’nin sosyal medya hesabından duyurulan ve Erzincan Valiliği himayesinde 16-17 Aralık 2023 tarihlerinde yapılacak olan “Yerel Dinamikleri Harekete Geçirme Çalıştayı” nın Gümüşhane’de de yapılması isteniyor.

16-17 Aralık tarihlerinde yapılacak olan çalıştayla Erzincan’ın yerel dinamiklerini harekete geçirmeyi planlayan Erzincan Valiliği, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

16-17 Aralık 2023 tarihlerinde Valiliğimiz himayelerinde düzenlenecek olan "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yerel Dinamikleri Harekete Geçirme Çalıştayı" ile ilgili hazırlık toplantısı, Valimiz Sn. Hamza Aydoğdu başkanlığında yapıldı.

Gerçekleşen toplantıda; Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nde düzenlenecek olan ve Tarım ve Hayvancılık - Kültür, Turizm ve Doğa Sporları - Sanayi ve Teknoloji - Sağlık - Eğitim, Gençlik ve Aile - Deprem Bilinci başlıklarının ele alınacağı çalıştay ile ilgili yapılan hazırlıklar ve çalışmalar değerlendirildi.

Sn. Valimiz, "Bu çalıştay ile Erzincan’ın geleceği birlikte tasarlanarak, geleceğe ilişkin stratejiler ve eylem planları oluşturulacak. Çalıştay, yerel ve ulusal paydaşları bir araya getirerek Can Erzincan’a gelecek vizyonu oluşturulmasında önemli bir buluşma noktası olacak." Dedi

GÜMÜŞHANE’DE DE BU TÜR TOPLANTILAR YAPILMALI

Komşumuz Erzincan’da olduğu gibi Gümüşhane’de de Gümüşhane Valiliği’nin öncülüğünde ve himayelerinde Tarım, Hayvancılık, Kültür, Turizm, Doğa Sporları, Sanayi ve Teknoloj, Sağlık, Eğitim, Gençlik, Aile, Acil İstihdam gibi konuların görüşülerek eylem planlarının yapılması ve Gümüşhane için kalkınma yolunda bir yol haritası belirlenmesi aciliyet arz etmektedir.

OLAY GAZETESİ DİYOR Kİ…

Gümüşhane Olay Gazetesi olarak böyle bir çalışmayı hem destekliyor, hem de katkı sunacağımızı beyan ediyoruz.  Gümüşhane’nin zaman kaybetme lüksü yok. Onun için sonuç alacak çalışmalar ve yol haritalarına ihtiyaç var. Yapılacak olan etkinliğin adı ne olursa olsun ama, bir an önce olsun… Etkinliklerde öncelikle devlet sektöründe var olan ve kısa sürede Gümüşhane’de kurulup istihdam sağlayacak konuların/yatırımların da ele alınıp, istek ve ihtiyaçların bir heyet tarafından Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a,  sayın bakanlara ve sayın üst bürokratlara ulaştırılması lazım.  Gümüşhane’nin Sayın Siyasi ve idari yetkilileri, rutin toplantı ve ziyaretlerle çok da vakit kaybetmeden şehrin ve ilin asıl hayatî mevzuları ile ilgilenmeleri gerekir. Yoksa, rutin görev toplantıları yetkililerin zamanını -onlar hiç farkında olmadan- yer bitirir. Günler, aylar yıllar gelip geçer… Sonuçta bu mazlum Gümüşhane’ye yazık olur…

Haber: Ebuzer Yapar

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim