• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • Gümüşhane : 14 °C
  • Trabzon : 13 °C

"KİM BİLİR" BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ

23.03.2018 14:50
"KİM BİLİR" BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ
Gümüşhane Gençlik Merkezi, Kültür Sanat Yarışmaları kapsamında ‘Kim Bilir’ sloganıyla gençler arası bilgi yarışması düzenlendi.

14-17 Yaş ve 18-25 iki farklı kategoride Gençler Arası ‘Kim Bilir’ Bilgi Yarışması Yeni Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Salonunda öğrencilerin ve halkın katılımıyla gerçekleştirildi.

Gençler Arası ‘Kim Bilir’ Bilgi Yarışmasına katılan yarışmacılardan ilk üçe girenlere altın hediye edilirken, İl Birinciliği için iki kategoride yarışan öğrencilerden birinci olanlar Gümüşhane’yi grup birinciliği için 30 Nisan 2018 Pazartesi günü Rize’de bölge yarışmasında temsil edecek. Türkiye Finali ise Ankara’da yapılacak, burada birinci olan öğrenciler ise Yurtdışı kültür ve sanat gezisine götürülecek.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Gençlik Merkezi Müdürü Beytullah Cebel, “Öğrencilerin bilgi ve kültür yetenekleri doğrultusunda yapılan yarışmada, öğrencilere Tarih, Edebiyat, Görsel Sanatlar, Sayısal Mantık, Spor Kültürü, Müzik, Vatandaşlık, Genel Kültür ve Güncel Konulardan 20 adet soru yöneltilirken ayrıca yarışmacılar kendi aralarında Meydan Okuma sorularıyla büyük heyecan yaşadı ve kendi aralarında büyük bir rekabete imza attılar. Bilgi yarışmasına 14-17 Yaş grubunda 10 grup 18-25 Yaş grubunda ise 12 grup yarışırken, öğrenciler birinci olmak için kıyasıya mücadele ettiler. Yarışmada, 14-17 Yaş grubunda Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu lisesi birinci olurken, Hem grubu ikinciliği, Cehennem Melekleri da üçüncülüğü elde etti. 18-25 Yaş Bilgi Yarışması’nda ise BirHis grubu birinciliği, Müptezeler ikinciliği, Menelaus üçüncülüğü kazandı. Bilgi Yarışmasına katılan tüm gençlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim