• BIST 9524.59
  • Altın 2493.168
  • Dolar 32.5037
  • Euro 34.7353
  • Gümüşhane : 23 °C
  • Trabzon : 25 °C

KILIÇ SON NOKTAYI KOYDU

19.04.2019 11:38
KILIÇ SON NOKTAYI KOYDU
Bu isimlerden iş adamı Tarık Kılıç, “Bu kargaşa ortamında kulüp başkanı olmayı düşünmüyorum” dedi.

Gümüşhanespor’da 28 Nisan’da gerçekleştirecek olan kongre öncesi kulübün yeni başkanı kim olacak sorusunun cevabı merakla beklenirken, birçok isim gündeme gelmeye başladı. Bu isimlerden işadamı Tarık Kılıç, “Bu kargaşa ortamında kulüp başkanı olmayı düşünmüyorum” dedi.

İstanbul’da KTM GROUP Yönetim Kurul Başkanlığı görevini üstlenen Şiranlı iş adamı Tarık Kılıç’ın ismi son günler Gümüşhanespor başkanlığı için geçiyor. Gümüşhanespor’un kongre öncesi başkanlık için ismi geçen Tarık Kılıç gazetemize yaptığı açıklamada, Gümüşhane’nin çok zor bir yer olduğunu kaydederek, kulüpte var olan kargaşa ortamında başkanlığı düşünmediğini söyledi.

Kılıç, “Benim yurt içi ve yurt dışında işlerim çok yoğun, maalesef kulübe sürekli ayıracak bir vaktim yok.  Sosyal medyada ve gazetelerde sanki benim yaptırdığım haberlerin olduğunu düşünüyorlar ancak öyle bir propagandaya ihtiyacım yok. Bilgimin dışında olan haberler, bunlar etik değil. Futbolla çok ilgilendiğim için, sporunda içinde olduğum için sağ olsunlar bizi uygun görüyorlar. Ben 1995’ten beri Gümüşhanespor’u yakından takip ediyorum gerektiğinde maddi ve manevi destekliyorum” diye konuştu.

Başarı İçin El, Güç ve Gönül Birliği Olmalı

Gümüşhane’de birlik ve beraberliğinin olmadığına değinen Kılıç, “Başarının gelebilmesi için el birliği, gönül birliği ve güç birliği olması gerekmekte. Bu birlikte sağlanmadığı sürece başarı gelmez. Maalesef kulübümüz iyi yönetilemiyor. Sezon başında bu gidişatın iyi olmadığını söylemiştik. Bizler bir adım attığımızda hemen farklı söylentiler çıkıyor. Bir şey verirken illa bir beklentimiz mi olması gerekiyor. Sonuçta biz Gümüşhaneliyiz ve memleketimize hizmet etmek istiyoruz. Bu şekilde yapılan itamlar bizi kulüpten soğutuyor. Bu kadar da kargaşanın olduğu bir ortam da kulüp başkanı olmayı düşünmüyorum ancak ileriki dönemler daha olgun şartlarda oturulup konuşulabilir” açıklamalarında bulundu.

Kılıç, Gümüşhanespor’un şahıslara bağlı kalmaması gerektiğini savunarak, “Birçok başkan geldi ve geçti. Bu her kulüpte böyle olmuştur. Şuan da tam olarak yeni başkan kim olur yoksa kayyum atanır veya mevcut yönetim devam eder bilemiyorum. Kulübe destek olmak gerekiyor. Daha önce Kaya Büyükbayraktar kulüpte başkanlık yaptı, başarılıda oldu ve her zaman Gümüşhane aşığı bir insan. Biz onunla yağmur altında ıslandığımız çok günler oldu. Kendisiyle görüşmedim ancak tekrar kulüp başkanlığını düşünürse ona sonsuz destek veririz. Destek vermek için illa Kaya Büyükbayraktar ismi olması da gerekmiyor tabi ki, profesyonel anlamda, sportif başarılı elde edebilecek tüm başkan ve yönetimine destek vermemiz gerekiyor” dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim