• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • Gümüşhane : 3 °C
  • Trabzon : 10 °C

KENT KONSEYİ KINADI

16.05.2018 11:43
KENT KONSEYİ KINADI
Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir, yaptığı yazılı açıklamada ABD’nin, İsrail büyükelçiliğini 14 Mayıs 2018 Pazartesi günü Kudüs’e taşımaya başlamasının Filistin ve tüm İslam aleminin kalbine yeni bir hançer sapladığını söyleyerek, İsrail ve ABD’yi

Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

“Vatanları ve İslâm’ın ilk kıblesi olan Kudüs için sivil meşru müdafaa hakkını kullanan Filistinli kardeşlerimiz yine kâtil ve terör devlet İsrail’in katliamına hedef olmuşlardır.

Filistin’de başlayan olaylarda yüze yakın Filistinli kardeşimiz şehit olurken, dört bine yakın kardeşimiz de yaralanmıştır. Filistin'de terör saldırılarında şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz.

Sürgün edildikleri topraklarına geri dönme mücadelesi veren ve 2006’dan beri Gazze’ye uygulanan haksız ve hukuksuz ablukanın kaldırılmasını ve İslam’ın ilk kıblesi olan Kudüs’te Amerika’nın zoraki büyükelçilik açmasını protesto eden halkın üzerine gerçek mermilerle ateş açan katil ve terörist devlet İsrail’i ve onun çanakçısı zorba ve terör destekçisi ABD’yi şiddetle lanetliyor ve kınıyoruz.

İsrail ve Amerika unutmamalıdır ki; İstikbalde en yüksek gür seda İslam’ın olacaktır. Terör devleti İsrail yıkılacak ve dünya yeniden Müslümanlar, masumlar ve tüm insanlık için yaşanır bir coğrafya olacaktır.

Şehit olan Filistinli kardeşlerimize tekrar Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar dilerken, bağımsız ve hür Filistin’in dünya coğrafyasında kısa bir zaman içinde müstakil bir devlet olarak yer alması için Yüce Allah’tan nusret niyaz ediyoruz.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim