• BIST 9645.02
  • Altın 2418.15
  • Dolar 32.5564
  • Euro 34.8009
  • Gümüşhane : 14 °C
  • Trabzon : 17 °C

KEMALETTİN AYDIN EV SAHİPLİĞİ YAPTI

11.12.2013 12:53
KEMALETTİN AYDIN EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Milletvekili Aydın; hayırsever iş kadınlarını ve iş adamlarını Gümüşhane'de ağırladı.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin AYDIN  ve eşi Doç. Dr. Sevim AYDIN, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şükriye ORHAN KARABULUT ve kadın kolları teşkilatı üyeleri ile birlikte Yurdun dört bir yanından gelen çoğunluğu İŞ kadınları olmak üzere yatırımcıları Gümüşhane’de misafir etti.

Milletvekili AYDIN AK Parti MKYK üyeliği görevinde bulunmuş olan Mutlu ALKAN’ı ve beraberinde çok sayıda hayırseverleri iki gün boyunca Gümüşhane’de misafir ederek, Gümüşhane’de yapılabilecek yatırımları ve Gümüşhane’ye hayırseverler desteği ile kazandırılabilecek eserler hakkında bilgi verdi.

Milletvekili AYDIN “Gümüşhane’de  Süleymaniye Mahallesinde  ve çeşitli alanlarda incelemelerde bulunan heyetin, Gümüşhane’ye kalıcı eserler bırakacakları söyledi” . Gümüşhane Süleymaniye Mahallesinde eski bir konağın restore edilerek Butik otel olarak hizmete sunabileceklerini ifade eden hayırseverler ayrıca Gümüşhane’ye yer ve arazi sorunu çözülmesi halinde  kız yurdu yaptırarak bağışlamak istediklerini söyledi. Milletvekili AYDIN anlamlı ziyaretlerinden dolayı ve kendilerini Gümüşhane’de ağırlamaktan dolayı tüm memnuniyetini ifade edip heyettekilere tek tek teşekkür etti. Şehrimize sağlayacakları katkılar nedeniyle şükranlarını ifade etti”

Lisanssız Elektrik Üreticileri Derneği Başkanı Yalçın KIROĞLU’ nun da yer aldığı heyette, Dernek Başkanı KIROĞLU Gümüşhane’ye yatırım yapmak üzere detaylı çalışmalarda bulunacaklarını ve Gümüşhane’ye katma değer sunmak istediklerini belirtti.

Milletvekili AYDIN önümüzdeki aylar içerisinde katılımcıların yeniden şehrimize gelerek konunun paydaşları ile bir araya gelecek bir toplantı düzenleneceğini belirtti.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim