• BIST 9582.44
  • Altın 2483.023
  • Dolar 32.4988
  • Euro 34.6213
  • Gümüşhane : 22 °C
  • Trabzon : 16 °C

KEMALETTİN AYDIN 28 MAYIS İÇİN SAHADA

25.05.2023 12:42
KEMALETTİN AYDIN  28 MAYIS İÇİN SAHADA
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı, AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanı ve Gümüşhane 23,24 ve 25. dönem milletvekili hemşerimiz Prof. Dr. Kemalettin Aydın, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için Gü

KEMALETTİN AYDIN

28 MAYIS İÇİN SAHADA

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı, AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanı ve Gümüşhane 23,24 ve 25. dönem milletvekili hemşerimiz Prof. Dr. Kemalettin Aydın, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için Gümüşhane’de seçim çalışmalarına devam ediyor.

14 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi Gümüşhane ve ilçelerinde yoğun seçim çalışması yapan Prof.Dr. Kemalettin Aydın, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için de Gümüşhane’ye gelerek çalışmalara başladı.

Prof. Dr. Kemalettin Aydın, bir program dâhilinde tüm ilçeleri gezerek vatandaşlarla sohbet edip, 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminin önemini anlatıyor ve Erdoğan’ın ülkemiz ve dünya için çok önemli bir şans olduğunu vurgulayarak Gümüşhanelilerin bugüne kadar olduğu gibi 28 Mayıs Pazar günü de Erdoğan’a en yüksek oranda oy verip yeniden Türkiye rekoru kıracağını belirtti.

İlk programını 22 Mayıs Pazartesi günü Torul ilçesinde Şehit Yavuz Selim Şahin Parkı’nda yapan Aydın, ikinci programını 23 Mayıs Salı günü Merkez İlçede Zafer Meydanı’nda üçüncü programını ise 24 Mayıs Çarşamba günü Kürtün ilçesinde Örümcek Çayevi’nde yaptı. Aydın, toplantılarda yaptığı konuşmalarda “AK mı, Kara mı… Aydınlık mı, Karanlık mı… Huzur mu, Kaos mu?…” sorularını sorup,  mutlaka Recep Tayyip Erdoğan’ın desteklenmesi gerektiğini  belirtti.

Kemalettin Aydın, bugün Şiran’da Şiran Meydanı’nda, 26 Mayıs Cuma günü Köse ilçesinde İsmail’in Kıraathanesi adlı işyerinde,  27 Mayıs Cumartesi günü ise Kelkit ilçesinde Yavuzlar Kıraathanesi’nde vatandaşlarla buluşarak, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemiz için önemini anlatıp 28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Gümüşhane’nin, Cumhur İttifakı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan için yeni bir Türkiye rekoru kırmasını isteyecek.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim