• BIST 9104.98
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • Gümüşhane : 19 °C
  • Trabzon : 17 °C

KELKİT’TE MUHARREM AYI İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

05.08.2022 13:17
KELKİT’TE MUHARREM AYI İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde Muharrem ayı nedeniyle Vali Kamuran Taşbilek’in katılımıyla iftar programı düzenlendi.

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde Muharrem ayı nedeniyle Vali Kamuran Taşbilek’in katılımıyla iftar programı düzenlendi.  

Kelkit Belediyesi Kültür Evinde gerçekleştirilen programda protokol üyeleri ve vatandaşlar dualar eşliğinde Muharrem orucunu açtı. 

Etkinliğe katılan Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek burada yaptığı konuşmada, “Böyle mübarek günde, Muharrem orucu vesilesiyle sizlerle beraberiz. Hepimiz İslam’la şereflenmiş Müslüman kullar olarak kıblesi Kabe’si bir olan insanlar olarak güzellikleri, kardeşliğimizi, sevgimizi, muhabbetimizi paylaşıyoruz. Anadolu coğrafyasında Ehli Beyt sevgisi hepimiz için çok kıymetlidir. Peygamberimizin kutlu ailesi hepimizin ailesidir, hepimizin kutsalıdır, hepimizin canıdır. Anadolu coğrafyasında ev yoktur ki o evde bir Ali olmasın, o evde bir Hasan, bir Hüseyin, bir Zeynep, bir Fatma olmasın. Canlarımız, kardeşlerimizsiniz. Bu günlerin hepimizin birliğine, beraberliğine vesile olmasını diliyorum. Sizler bizim canımız, ciğerimiz, Türk devletinin birliğinin, varlığının teminatı, çimentosu olan kardeşlerimizsiniz” dedi. 

Köy muhtarlarının da böyle günlerde birlikte olmaktan çok mutlu olduklarını ifade ettikleri programda muhtarlar ve vatandaşların taleplerini de dinleyen Vali Taşbilek, çay ocağında vatandaşlarla sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı. 

Etkinliğe İlçe Kaymakamı Aziz Onur Aydın, Belediye Başkanı Aziz Nas, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Demirkıran, İl Genel Meclisi üyeleri, kurum amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim