• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Gümüşhane : 23 °C
  • Trabzon : 26 °C

KELKİT’TE BUDAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

13.05.2024 12:17
KELKİT’TE BUDAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, şehir estetiğine önem vererek çevre düzenlemesi çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte yoğun bir şekilde ağaç budama ve bakım-onarım çalışma

KELKİT’TE BUDAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, şehir estetiğine önem vererek çevre düzenlemesi çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte yoğun bir şekilde ağaç budama ve bakım-onarım çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettirdiğini açıkladı.

Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada, yeşil alanların korunması ve şehir görüntüsünün güzelleştirilmesi için titizlikle çalıştıklarını ifade etti. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte ağaçların ve bitkilerin bakımının önem kazandığını dile getiren Başkan Yılmaz, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin bu dönemde özellikle ağaç budama, sulama, gübreleme ve hastalıklara karşı önleyici tedbirlerin alınması gibi pek çok alanda faaliyet gösterdiğini belirtti.

Ağaçların sağlıklı büyümesi ve şehrin yeşil dokusunun korunması için düzenli olarak yapılan budama ve bakım çalışmalarının önemine değinen Başkan Yılmaz, bu çalışmaların şehir sakinlerinin yaşam kalitesini artırdığını ve çevre bilincinin gelişmesine katkı sağladığını vurguladı.

Ayrıca, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin sadece şehir içinde değil, çevre köy ve mahallelerde de benzer çalışmaları sürdürdüğünü belirten Başkan Yılmaz, doğaya duyarlı ve çevreye saygılı bir anlayışla hareket ettiklerini dile getirdi.

Başkan Yılmaz, son olarak, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, şehrin daha yeşil ve yaşanabilir bir hale gelmesi için çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini ifade etti.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim