• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Gümüşhane : 17 °C
  • Trabzon : 15 °C

KELKİT SAĞLIK İÇİN YÜRÜDÜ

08.04.2019 15:17
KELKİT SAĞLIK İÇİN YÜRÜDÜ
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından 7-13 Nisan Sağlık Haftası nedeniyle farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen yürüyüş İlçe Sağlık Müdürlüğü önünden başlayarak Ziraat Bankası Önüne kadar sürdü.

Yürüyüşe Kelkit Devlet Hastanesi Başhekimi Göğüs Hastalıkları Uzm. Dr. Dursun Ali Kaba, Başhekim Yardımcısı Abdullah Palu, Hastane Müdürü Mehmet Mayda, İlçe Kurum temsilcileri, belediye, sivil toplum örgütleri, Cumhuriyet İlköğretim okulu öğrencileri öğretmenleri, Yaşar ve İrfani Doğan Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrencileri ve Kelkit ilçe sakinleri katıldı.

Yürüyüş esnasında sağlık çalışanları fiziksel aktivitenin önemi, obezite ve beslenme konularında vatandaşa broşür dağıtarak bilgilendirme yaptı.

Yürüyüş bitiminde İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gökçe Özçelik, yaptığı konuşmada “Aktivitemize katılan sayın başhekimimize ve ekibine, katılım gösteren okul yöneticileri ve öğrencilere sivil toplum örgütü temsilcilerine teşekkür ederim. İlçe Sağlık müdürlüğü olarak koruyucu sağlık hizmetlerini en üst seviyeye çıkartmak için sağlık çalışanlarımızla birlik beraberlik içerisinde çalışmaktayız. Bugünkü aktivitemizin amacı sağlık bilincini toplumun her alanına yaymak. Hasta olmadan hayatın devamını sağlamaktır. Fiziksel aktivitenin önemini belirtmektir. Mutlu bir yaşamın sırrı sağlıklı olmaktan geçer. Sağlıklı olmak fiziksel aktivite yapmakla olur. Parolasıyla vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim