• BIST 9524.59
  • Altın 2488.984
  • Dolar 32.5147
  • Euro 34.7091
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 25 °C

KELKİT GENÇLİK MERKEZİ 2014 YATIRIM PROGRAMINDA

09.12.2013 21:23
KELKİT GENÇLİK MERKEZİ 2014 YATIRIM PROGRAMINDA
Kelkit Cumhuriyet Mahallesi Çataklar mevkiinde Halk Eğitim Binasının yanında bulunan Belediyeye ait arsalardan 4.000m2'lik alanı Gençlik Merkezi yapılması için Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğüne Belediye Meclisinde Tahsis edildi.

Belediye Başkanı Muammer Duran, “Gençlik merkezi projesi için Bakanımız Sayın Suat Kılıç’ın bizzat ilgilendiği ve 2014 Yılı Yatırım programına aldığı bir projedir. Biz Belediye olarak yer tahsisi yapıyoruz. Kelkit 4.000 metrekare alanda önemli bir hizmete kavuşacak. Proje 21.Yüzyıl anlayışına uygun ve çok uzun yıllar ilçemizin ihtiyaçlarına karşılık verecek bir vizyonda olacaktır.

Kelkit'imize Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Kelkit Belediyesi olarak böylesine muhteşem bir hizmeti kazandıracak olmamızdan dolayı çok mutluyum. Gençlik Merkezleri; gençlerin sosyal, kültürel sportif etkinlikleri çerçevesinde zamanlarını değerlendirmelerine fırsat veren ve bunlar için ortam hazırlayan ve faaliyet gösteren kurumlardır.’’Gençlerimizin ülkemize faydalı, geleceği gören,  ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayabilen bireyler olarak yetişmesi için bu tip merkezler hayati önem taşımaktadır.

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç Bey’e ve milletvekillerimiz Sayın Doç Dr.Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün’e, Spor Genel Müdürlüğüne, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ve Belediye Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim