• BIST 8745.38
  • Altın 2240.79
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1653
  • Gümüşhane : 5 °C
  • Trabzon : 10 °C

Kelkit Belediyesi’nde Hummalı Çalışma

02.11.2020 11:31
Kelkit Belediyesi’nde Hummalı Çalışma
Kelkit Belediyesi, tüm birimleri ile ilçe sınırları içerisindeki her noktaya hizmet götürmeye devam ediyor. Merkez, kırsal ayırt etmeksizin hummalı çalışmalar yürüten birimler, özveri ve titizlikle çalışıyor.

Kelkit’in Her Yerinde Çalışma Var

Kelkit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalleleri tek tek tarayarak ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü hizmet seferberliğinde dur durak bilmiyor.

Cadde ve sokaklarda meydana gelen deformasyonlara anında müdahale eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bozulan yolların bakım ve onarımını gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalar kapsamında daha önceden tespit edilen her mahalle, her cadde ve sokak bir bir elden geçiriliyor. İlçe genelindeki mahalleler tek tek taranarak görülen olumsuzluklar giderilirken yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. Kelkit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bu kapsamda birçok mahallede bakım onarım çalışmaları yaparken, ihtiyaç duyulan bölgelere de program dâhilindeki çalışmalarına devam ediyor.

 İlçemizi Baştan Aşağı Elden Geçiriyoruz

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yapılan çalışmaları da yakından takip eden Başkan Aziz Nas, “İlçemizi, vatandaşımızın yararına olan her işi yapmaya gayret ediyoruz. Halka hizmet için çıktığımız bu yolda her talebi inceleyerek imkanlar ölçüsünde çözüme kavuşturuyoruz. Ekiplerimiz zor ve önemli bir görev yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmaların vatandaşlar tarafından da takdir görmesi bizim de yaptığımız her işe daha büyük bir şevk ile sarılmamızı sağlıyor. Kelkit sevdasıyla millete hizmet yolunda çalıştığımız bu yolda durmak yok” şeklinde konuştu

Çalışmaları AK Parti İlçe Başkanı Sadi Tüysüz İle Birlikte Yerinde İnceledi

Yapılan çalışmaları AK Parti İlçe Başkanı Sadi Tüysüz ile birlikte yerinde inceleyen Başkan Nas, “Vatandaşlarımızın ve mahallelerimizin sorunlarına köklü çözümler üretmek için ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerinin başında. Üretken, planlı, yapıcı ve etkin bir anlayışla hizmetlerimiz artarak devam ediyor. Daha yaşanılabilir bir Kelkit için gece gündüz demeden tüm ekip arkadaşlarım ile birlikte çalışıyor, plan ve programlarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. İnşallah Kelkit’imiz hak ettiği değeri ve hizmeti görecektir” dedi.

Haber Kelkit

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim