• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 16 °C

KAYMAKAM KAFKAS’DAN OLAY’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

17.04.2016 19:39
KAYMAKAM KAFKAS’DAN OLAY’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER
KAYMAKAM KAFKAS’DAN OLAY’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Torul Kaymakamı Hakan Kafkas, “Bize göre önemli olan Torul’umuz ve Gümüşhane’miz için hakkaniyetli, doğru haberlerin yapılması ve yayınlanmasıdır” dedi.

Basının önemi ve gücü

Kaymakam Kafkas, Olay Gazetesi’ne ziyarette bulundu, gazete çalışanları ile sohbet etti ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Göreve geldiği günden beri, başta kamu kurum ve kuruluşlarının yönetici ve çalışanları ile STK temsilcileri olmak üzere özellikle Torul halkı ile gönül bağı kuran Kaymakam Kafkas, ziyaretinde yaptığı açıklamada basının önemi ve gücünden bahsetti.

“Haberlerinizin yönlendirici olması bize katkı sağlıyor”

Gazetemizi yakından takip ettiğini ve çok beğendiğini belirten Kaymakam Hakan Kafkas gazetemizle ilgili övgü dolu sözler söyledi. Kafkas, “Takip ettiğimiz kadarıyla yaptığımız tüm çalışmaları en iyi şekilde kamuoyuna yansıtıyorsunuz. Gümüşhane’miz ve Torul’umuz ile alakalı sıkıntılı olan konuları gündeme getiriyor, masaya yatırıyorsunuz. Yeni atanan bürokratlar olarak bizler de, sizler sayesinde çok şey öğreniyoruz. Bize göre önemli olan Torul’umuz için, Gümüşhane’miz için hakkaniyetli, doğru haberlerin yapılması ve yayınlanmasıdır. Haberlerinizin yönlendirici olması da bize ayrıca katkı sağlıyor” dedi.

“Sizlerin sayesinde inşallah güzel hizmetlere vesile oluruz”

Yerel basının kamuoyunu aydınlattığını ve halkı bilgilendirmek adına görev yaptığını vurgulayan Kaymakam Kafkas, “Yerel basın ilçemizin tanıtımına da çok büyük katkıda bulunmaktadır. Gazeteciler, ilçede, ilde olan biten her şeyi vatandaşlara duyuruyor ve vatandaşı bilgilendiriyor. Bu da toplum yararına en büyük hizmetlerden bir tanesidir. Biz sizleri daha önceden tanıyoruz tabi ki ama çalıştığınız yerde gelip sizleri görmek güzel oldu. İnşallah bundan sonraki dönemlerde de performansınız artarak devam eder. Bizlerde elimizden geldiği kadar Gümüşhane için, Torul için güzel olanı, iyi olanı, doğru olanı yapmaya çalışıyoruz. Sizlere de teşekkür ediyoruz. Sizlerde bizleri destekliyorsunuz. Haberlerinizle yön veriyorsunuz. Bu da bizim için büyük bir kazanım. İnşallah hep böyle gider, işbirliği içerisinde güzel bir çalışma dönemi yaşarız. Bizlerde sizlerin sayesinde güzel hizmetlere vesile oluruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Olay Gazetesinin başarılı ve ilkeli çalışmalarının devamını dileyen Kaymakam Kafkas, gazetemizin yayın hayatında başarı diledi.  

Gazetemiz Haber Koordinatörü İbrahim Özdemir de gazetemizin çalışma sistemi hakkında Kaymakam  Kafkas’a bilgi vererek, nazik ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduklarını  ve Olay Gazetesi olarak kendilerine ellerinden gelen her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Figen Tok-Mert Zımba

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim