• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 15 °C

“KARŞIYAKA’YI GÜMÜŞHANE'NİN GÖZDE MAHALLESİ HALİNE GETİRECEĞİZ”

06.03.2024 13:08
“KARŞIYAKA’YI GÜMÜŞHANE'NİN GÖZDE MAHALLESİ HALİNE GETİRECEĞİZ”
Gümüşhane'nin Karşıyaka Mahallesi muhtar adayı Hakan Gözün, mahalle halkının yoğun ilgisinden son derece memnun.

“KARŞIYAKA’YI GÜMÜŞHANE'NİN GÖZDE MAHALLESİ HALİNE GETİRECEĞİZ”

Gümüşhane'nin Karşıyaka Mahallesi muhtar adayı Hakan Gözün, mahalle halkının yoğun ilgisinden son derece memnun.

Gözün, yaptığı açıklamada, muhtar adayı oldukları günden bu yana mahalle sakinlerinin ilgisinin kendilerini gururlandırdığını belirtti. Gözün, "Mahalle halkımızın ilgisinden son derece memnunuz. Muhtar adayı olduğumuz günden beri, mahalle sakinlerimizden kiminle görüşsek, kime projelerimiz hakkında bilgilendirme yapsak, bizden yana desteklerini açıklıyorlar. Bu durum, doğru yolda olduğumuzu ve doğru adımlarla ilerlediğimizi gösteriyor. Güzel Mahallemizi daha güzel yapabilmek için, Gümüşhane'nin gözde mahallesi haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Gözün, mahallede yaşayan herkesin görüş ve önerilerini değerlendireceklerini ve mahallenin gelişimine katkı sağlayacak projeler üzerinde çalışacaklarını belirtti.

Gözün, "Mahalle halkımızla sürekli iletişim halinde olacağız. Onların ihtiyaçlarını, taleplerini ve beklentilerini dikkate alarak hareket edeceğiz. Amacımız, Karşıyaka Mahallesi'ni daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek ve mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırmak" şeklinde konuştu.

Gözün ve ekibi, mahalledeki gelişmeleri yakından takip ederek, vatandaşların beklentilerine uygun projeler üretmeye devam edeceklerini vurguladılar.

Ayrıca, Gözün ve ekibi, mahallede düzenlenecek etkinliklerle bir araya gelerek, mahalle sakinleriyle doğrudan iletişim kurmayı hedefliyor. Toplumun her kesimini kucaklayacak projeler üzerinde çalışacaklarını ve mahalledeki sosyal dayanışmayı güçlendirecek adımlar atacaklarını belirttiler. Gözün, "Mahallemizin her bir ferdiyle birlikte, el ele vererek daha yaşanabilir bir ortam oluşturacağız. Bu süreçte, herkesin fikirlerine ve katkılarına ihtiyacımız var" dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim