• BIST 8718.11
  • Altın 2247.132
  • Dolar 32.3242
  • Euro 35.1624
  • Gümüşhane : 2 °C
  • Trabzon : 10 °C

KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BU SORUNU ACİLEN ÇÖZMELİ “GÜMÜŞHANE’DE AYNI YERDE 4.KAZA”

01.06.2023 12:49
KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BU SORUNU ACİLEN  ÇÖZMELİ  “GÜMÜŞHANE’DE AYNI YERDE 4.KAZA”
Gümüşhane’de son bir ayda aynı noktada gerçekleşen 4.kazada kontrolden çıkan tır önce kamyona ardından da yol kenarında park halindeki otomobile çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BU SORUNU ACİLEN  ÇÖZMELİ

“GÜMÜŞHANE’DE AYNI YERDE 4.KAZA”

Gümüşhane’de son bir ayda aynı noktada gerçekleşen 4.kazada kontrolden çıkan tır önce kamyona ardından da yol kenarında park halindeki otomobile çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre İkisu-Şiran karayolu üzerindeki Dibekli köyü Topçulu mevkiinde gerçekleşen kazada Şiran istikametine ilerleyen Şenol Karakaş yönetimindeki 61 K 4040 plakalı tır yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı.

Karşı yönden gelen Şükrü Gökçe yönetimindeki 55 AT 258 plakalı kamyon da şerit değiştiren tıra çarpmamak için frene basınca kayarak kontrolden çıkıp tırın dorsesine çarptı. Çarpmanın etkisiyle 61 plakalı tır yol kenarında park halindeki başka bir araca çarptı.

Üç aracın karıştığı kazada yalnızca kamyon sürücüsü Şükrü Gökçe yaralanırken, 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Topçulu mevkiinde son bir ay içinde her yağmur yağmasının ardından gerçekleşen 4. kazada can kaybı olmaması sevindirirken Dibekli köyü sakinleri bu bölümde dar olan ve oldukça işlek olan yolda yaya trafiğinin de olduğunu belirterek yolun buradaki kesimindeki hatanın biran önce düzeltilmesini istedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim