• BIST 9634.57
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • Gümüşhane : 20 °C
  • Trabzon : 16 °C

KARAOĞLU KYK GENÇLERİYLE BULUŞTU

24.12.2018 12:46
KARAOĞLU KYK GENÇLERİYLE BULUŞTU
Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Gümüşhane İl Müdürlüğü tarafından, Bilgiden Bilince Konferansları kapsamında Ömer Karaoğlu’nun eşsiz eserleri ile ‘Gençlerle Ezgilerin Dilinden’ programı yapıldı.

Gümüşhane Üniversitesi Kongre Merkezi’nde yapılan programa bir dönemin sıkıntılı sürecinde ezgileri ile herkese umut veren Ömer Karaoğlu’nun şarkılarını dinlemeye yaklaşık 1500 kişi katıldı. Programa Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Halil İbrahim ZEYBEK ve Rektör yardımcısı Bayram Nazır’ın yanında çok sayıda sivil toplum kuruluşu üyesi de katıldı.

Geleceği inşa ve ihya edecek, sağlıklı düşünen, inançlı, bilinçli nesilleri topluma kazandırmak için daha birçok faaliyetle gençlere hizmet edeceğini belirten KYK Gümüşhane programa katılan öğrencilere çekilişle tabletten sinema biletine kadar birçok hediye dağıttı.

Gümüşhane KYK İl Müdürü Mücahit Atalay, “İnsanın insanın kurdu olduğu anlayışına karşı, kadim medeniyetimizin insanı ve insanlığı merkeze alan insanın insan için umut ve ufuk olduğu anlayışını, yaptığımız bütün etkinliklerde merkeze koymaya çalışıyoruz. Popüler kültürün yozlaştırıcı, yok edici, ayartıcı tarzına karşı medeniyetimizin ruh köklerini gençlerimizle buluşturmaya çalışıyoruz” dedi.  

Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten KYK Gümüşhane ailesi sadece barınma hizmeti vermediğini gençlere akademik, sosyal-kültürel ve sportif birçok faaliyeti gerçekleştirebilecek imkânlar sunmaya devam edeceğini belirtti.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim