• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Gümüşhane : 19 °C
  • Trabzon : 21 °C

KAN DEĞİŞİMİ GEREK

20.01.2014 12:58
KAN DEĞİŞİMİ GEREK
Gümüşhane Şoförler ve Otomobilciler Odasının 10 Şubat tarihinde yapılacak olan kongresine hazırlanan 38 yaşındaki Adem Yusuf Çağlar, adaylığını düzenlediği toplantı ile açıkladı.


Yeni Belediye binasında bulunan Restoran’da şoför esnafı ile bir araya gelen Çağlar, iki kuşak şoförlükten gelen bir ailenin bireyi olduğunu belirterek, makama değil hizmete talip olduklarını açıkladı.
Şoförlüğün kutsal bir meslek olması yanında emeğin ve alın terinin de adı olduğuna vurgu yapan Çağlar, baba mesleği olan şoförlüğe yıllarını veren birisi olarak, meslektaşlarının sıkıntılarını en iyi bilenlerden birisi olduğunu söyledi.

“MAKAM YORGUNLUĞU DEMİR YORGUNLUĞU GİBİDİR!”
Gümüşhane’deki şoför esnafının ciddi anlamda değişimden yana tavır alması ve sorunlarının çözümü noktasında mevcut oda yönetiminin yetersiz kalması nedeniyle demokratik hakkını kullanarak bu yarışta var olmaya karar verdiğini kaydeden Çağlar, “Hepinizin bildiği gibi STK’ları yöneten insanlar koltuğa yapıştıkları sürece asla başarıya ulaşamamışlardır. Demir yorgunluğu gibi, insanlarda da makam yorgunluğu ve meslek körlüğü gerçeğine göre hareket edilmelidir. Uzun süre bir makamda kalan insanların hem heyecanı tükenir, hem de bulunduğu kurumla ilgili yeni şeyler üretecek vizyonu kalmaz.” dedi.

“MEVCUT YÖNETİM DURAKLAMA DEVRİNE GİRDİ, KAN DEĞİŞİMİ GEREK”
Son yıllarda Gümüşhane Şoförler ve Otomobilciler Odasının duraklama devrine girdiğini öne süren Çağlar, üyelerin eski yıllardaki ilgiyi, alakayı, yakınlığı ve sıcaklığı alamadıklarını iddia ederek, odanın da bu beklentilere cevap verecek maddi ve manevi güce sahip olduğunu söyledi. Bu gücü hizmete dönüştürebilmek için oda yönetiminde taze bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu dile getiren Çağlar, 10 Şubat tarihinde yapılacak genel kurulu toplantısının şimdiden hayırlı olmasını diledi.

“EKİP RUHUYLA MÜCADELE EDECEĞİZ”
Çağlar, Gümüşhane’de şoför esnafının sıkıntılarının çok büyük olduğunu, ancak bu sorunların gerekli yerlere taşınmaması, şoförlerin kendi kaderleri ile baş başa bırakılmasının Gümüşhane’de bu işten ekmek yemeye çalışanlar için üzüntü verici bir durum olduğunu belirterek, şoförlere şu taahhütte bulundu: “İster taksici, ister minibüsçü, ister kamyoncu ve isterse servisçi olsun, hiçbir şoför arkadaşımızın sorunu kulak arkası yapılmayacak. Sorun neyse, nerede çözülmesi gerekiyorsa o arkadaşımızla birlikte kimin makamına gitmemiz gerekiyorsa gidip o sorunu çözeceğimizi söylüyorum. Biz demokrasiden yanayız burada yapılacak olan seçimlerde demokrasinin ve Şoför Esnafımızın Güzel Gümüşhanemizin kazanacağına olan inancımız tamdır. İnanıyorum ki; siz değerli şoför esnafımız ile birlikte istişareler yaparak, sorunlarımıza çözüm üretmek için çalışacağız. Ben bu değişimi genç, dinamik, saygılı, çalışkan bir ekiple gerçekleştirmek için adayım. Bende siz değerli şoför kardeşlerim gibi içinizden bir esnafım, benim buradaki esas amacım şoförlere hizmet etmek, onların çalışma şartlarını iyileştirecek projelere imza atmaktır. Arkadaşlar; size vereceğim en büyük söz bir ekip ruhuyla mücadele etmek olacaktır. En önemlisi tüm şoförlerimize karşı şeffaf olacağız. Şoförler odasında ne yapılıyorsa, hangi kararlar alınıyorsa bundan tüm üyelerimizin bilgisi olacaktır.”
Çağlar, açıklamasının son bölümünde başlıca projelerini sıraladı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim