• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 9 °C
  • Trabzon : 14 °C

KAFADARLAR : DOSTLUK İÇİNDE GEÇECEK

14.12.2017 13:16
KAFADARLAR : DOSTLUK İÇİNDE GEÇECEK
Gümüşhane spor taraftar derneği KAFADARLAR Başkanı Miraç Koç, hafta sonu oynanacak olan Altay maçı için Gümüşhane’ye gelecek olan rakip takım taraftarlarını daha önce olduğu gibi yine Gümüşhaneli hoşgörüsüyle karşılayacaklarını, kahvaltıda buluşacaklarını

Gümüşhane spor taraftar derneği KAFADARLAR Başkanı Miraç Koç, hafta sonu oynanacak olan Altay maçı için Gümüşhane’ye gelecek olan rakip takım taraftarlarını daha önce olduğu gibi yine Gümüşhaneli hoşgörüsüyle karşılayacaklarını, kahvaltıda buluşacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz hafta stadyumda yaşanan olayların ardından Valilik’te yapılan güvenlik toplantısına da katılarak düşüncelerini aktaran Koç, “Altay’dan gelen taraftarları karşılayıp şehrimizde misafir edeceğiz. Sayılarını alabilirsek kahvaltı verme durumumuz da var taraftarlar derneği olarak. Herhangi bir taşkınlığa sebep olacak olaya engel olacağız. Gerekli önlemler alınacak. Pet su şişeleri stada alınmayacak” dedi.

İlk yarının son maçında taraftarlardan da kesinlikle tahriklere kapılmamalarını isteyen Koç, “Taraftarlarımız sakın galeyana gelip rakip takım oyuncu, teknik heyet ve taraftarlarına yönelik kötü davranışlarda ve tezahüratlarda bulunmasın. Biz güzel bir maç geçirirsek ikinci yarının sonunda da biz oraya gideceğiz. Final maçımız olacak belki de. Kutlamamızı orada yaparız” diye konuştu.

Bugüne kadar Gümüşhane’ye gelen rakip takım seyircilerini hoşgörüyle karşıladıklarını, Türkiye’nin dört bir tarafından kardeş taraftar gruplarına sahip olduklarını dile getiren Koç, Altay’ı da bu şekilde ağırlamak istediklerini ve güzel bir dostluk bağı oluşturmak istediklerini sözlerine ekledi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim