• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 26 °C
  • Trabzon : 15 °C

İYİ PARTİ SOKAKLARDA

17.05.2018 11:58
İYİ PARTİ SOKAKLARDA
İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Ali Ateş, 24 Haziran'daki seçimin Türkiye'nin bir çıkış yolu bulması ve milletin sıkıntılarının çözümü için büyük önem taşıdığını söyledi.

Vatandaşların İYİ Parti'yi adalet, hoşgörü ve güveni sağlayacak, milletin derdiyle dertlenecek bir parti olarak gördüğünü söyleyen Ateş, "İYİ Parti kurulduğu günden bu yana sürekli büyüyor, oy kazanıyor. Parti olarak milletimize olan sevgimize karşılık bulacağız. Milletimizin bize olan güvenini de boşa çıkarmayacağız. Güneşli bir 25 Haziran sabahına hep birlikte uyanacağız" dedi

Seçim çalışmalarını sürdüren ve vatandaşların taleplerini dinleyen İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Ali Ateş, ekonomik endişenin son dönemde giderek arttığını söyledi.

Türkiye'de hukuka güvenin azaldığını, ailelerin çocuklarının geleceğiyle ilgili çekince duyduğunu belirten Ateş, vatandaşların yeniden morallenmek için ve huzura kavuşmak için İYİ Parti'yi bir çıkış yolu olarak gördüğünü kaydetti.

Ateş, "Genel Başkanımız, bugüne kadar duruşundan hiç taviz vermedi. Cesareti, beden dili ve özgüveni Türk milletine hep umut ve güven verdi. Sokaktaki vatandaşın taleplerini yüksek sesle dile getirdi, gündeme taşıdı. Parti olarak projelerimiz de yine milletimizin beklentilerine göre şekillendi. Genel Başkanımızın verdiği güven, vatandaşa da yansıdı. Toplumun her kesiminden İYİ Parti'ye büyük teveccüh var. Özellikle kadınlarımız ve gençlerimiz arasında da ilginin giderek arttığını görmek beni mutlu ediyor. Bunu gördüğüm için seçimlerle ilgili iddialı konuşuyorum, milletimizin İYİ Parti'yi göreve getireceğini söylüyorum" dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim