• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 15 °C

İYİ PARTİ ŞİRAN’DA

05.07.2021 12:16
İYİ PARTİ ŞİRAN’DA
İYİ parti Gümüşhane İl Teşkilatı ilçe ziyaretleri yapıyor.

İYİ PARTİ ŞİRAN’DA

İYİ parti Gümüşhane İl Teşkilatı ilçe ziyaretleri yapıyor.

İlçe ziyaretleri kapsamında Şiran’a giden İYİ Parti İl Başkanı Ali Ateş ve beraberindeki heyet Şiran’da esnaf ve Pazar ziyareti yaptı.

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan İl Başkanı Ali Ateş açıklamasında şunları kaydetti:

“Bugün iyi Parti il yönetimindeki arkadaşlarla beraber Şiran’da esnaf ve pazarı gezdik insanlarımızın vatandaşlarımızın derdini dinleyerek notlar aldık inan her yerde olduğu gibi burada da bir söyledik bin ah işittik vatandaşlarımız her konuda dertli ekonomik olarak dertliler çiftçimiz dertli, esnafımız dertli, bu sene sıcaklık ve bunun sonucu olan kuraklık hayvancılıkla ve tarımla uğraşan çiftçilerimizin belini bükecektir.”

 “Baharın donun vurduğu Kelkit havzası maalesef yağışların olmaması nedeniyle de çok olumsuz etkilendi ve bütün ovada arpa, buğday, fiğ tarlalarda kaldı. Büyük ihtimalle bunlar biçilecek boyutta olmadığından bir dahaki ekimde sürülerek toprağa katılacaktır.”

“Şimdi buradan hükümet yetkililerine sesleniyorum, bırakın uçuk projelerle uğraşmayı da çiftçimizin ve köylülerimizin bahara nasıl çıkacaklarını düşünün ve yardımcı olun. Susuzluk her yeri çok etkiledi ama Gümüşhane’nin tahıl ve hayvancılık ambarı olan Köse, Kelkit ve Şiran’ı daha çok engelledi.

Burada bulunan vatandaşlarımızın varsa borçlarını, kredilerini erteleyin. Baharın da ekecekleri tohumları verin. Ziraat bankası bu günler için kuruldu.

Ey iktidar sahipleri, inanın insanımız bugün onlara layık gördüklerinizi unutmayacak, bununda cevabını önlerine koyulacak sandıklarda verecektir, O gün de yakın bilesiniz…”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim