• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • Gümüşhane : 20 °C
  • Trabzon : 17 °C

"İSTİKRAR İÇİN ERKEN SEÇİM"

13.08.2015 13:28
"İSTİKRAR İÇİN ERKEN SEÇİM"
Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar Koalisyon hükümetinin kurulmasına dair açıklamalarda bulundu, erken seçimin istikrarın devamı için şart olduğunu belirtti.

Koalisyon hükümetinin kurulmasına dair çalışmaları değerlendiren Bayraktar, ”Koalisyon çalışmaları belli bir aşamaya geldi sonuç ne olur bilmiyoruz. Şu an  kamuoyunda ‘erken seçim olsun’ diye bir kanaat de var. Halk da erken seçim istiyor. Hükümetin kurulamaması  işleri bir yavaşlatma moduna soktu. Tek parti iktidarın vermiş olduğu bir çalışma temposu vardı, bu tempoyu tekrar yakalamak istiyoruz” dedi.

Koalisyon hükümetlerinin ülkeyi çokta ileriye götüremeyeceğine vurgu yapan Bayraktar,  açıklamasını şöyle sürdürdü:  “Genç nesil çok bilmez, koalisyon dönemleri görmediler, yaşamadılar ama onlar da bunu hissetmeye çalışıyor olmalı ki genç kesim de  koalisyon hükümetine sıcak bakmıyor. Her kesimde erken seçim algısı bir hayli fazla. Ben de erken seçimden yanayım. En azından 2016’ya çok hızlı  giriş yapılabilir, Özel idare olarak da  tek parti döneminde bize ciddi manada kaynaklar geldi. Şu an önümüzü göremez haldeyiz. Erken seçim durumunda  AK Parti’nin  tek başına iktidar olabilir.” Gümüşhane seçim sonuçlarını da değerlendiren Bayraktar ,”Seçim sonuçlarının  böyle olmasında bizlerin de eksikleri var. Üzerimize düşeni  yerine getirmemiş olabiliriz. Herkes kendine çeki düzen vermeli, öz eleştiri yapmalı ve  tekrar harekete geçmeliyiz."

 AK Parti’nin oy oranlarının düşmesini kamuoyunun bir  uyarısı  olarak değerlendiren Bayraktar, Türkiye’nin kaldığı yerden devam etmesi için  bir an  önce erken seçime gitmesi ve  tek partili iktidarla istikrara devam etmesi gerektiğini sözlerine ekledi

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim