• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Gümüşhane : 16 °C
  • Trabzon : 19 °C

İşadamı Dedikodulardan Bıktı!

23.03.2020 12:19
İşadamı Dedikodulardan Bıktı!
Gümüşhane’nin önde gelen esnaflarından ‘İpekyolu Marketleri’ sahibi Atıf Şahinöz, umre dönüşü koronavirüs olduğuna dair onlarca dedikodu çıkarılınca açıklama yaparak sağlığının yerinde olduğunu söylemek zorunda kaldı.

Gümüşhane’nin önde gelen esnaflarından ‘İpekyolu Marketleri’ sahibi Atıf Şahinöz, umre dönüşü koronavirüs olduğuna dair onlarca dedikodu çıkarılınca açıklama yaparak sağlığının yerinde olduğunu söylemek zorunda kaldı.

Kutsal topraklardan 14 Mart tarihinde dönen ve o günden beri Sağlık Bakanlığı’nın kararı doğrultusunda evinde izole bir şekilde yaşayan Şahinöz, günlerdir kendisi ve işyeri hakkında çıkan türlü dedikodudan bıkınca açıklama yaptı.

Umre ziyaretinin ardından Gümüşhane’ye döndüğünü ve Sağlık Bakanlığı’nın yurt dışı girişlerinde uyguladığı 14 günlük karantina sürecini diğer umreciler gibi evinde geçirdiğini kaydeden Şahinöz, 6.günü bitirdiğini ve sağlık konusunda hiçbir sıkıntısı olmadığını söyledi.

Benim İçin Asılsız Dedikodular Sıkça Dillendiriliyor

Son günlerde şahsı ve işyeri hakkında asılsız dedikoduların sıkça kulağına geldiğini ve bu durumun kendisini rahatsız ettiğini belirten Şahinöz, “Benim için koronavirüs taşıdığım, Erzurum’da, Ankara’da karantinada olduğum gibi asılsız dedikodular sıkça dillendiriliyor. Bu süreçte benden kan tahlili bile almadılar ki sonucumun pozitif mi negatif mi olduğu ortaya çıksın. Gerek bile duyulmadı. Çünkü sağlığım hamdolsun yerinde. Bu süreci evimde çocuklarımla ve eşimle geçiriyorum. Böyle bir sıkıntı olsaydı burada onlarla beraber olmaz tek başıma geçirirdim. Bu dedikodular hem şahsıma hem de firmamıza yönelik haksızca yapılıyor. Ben gayet iyi ve sağlıklı bir şekilde Gümüşhane’deki evimdeyim” dedi.

Hal Böyleyken Bu Tür İfadeleri Kabullenemiyoruz

Şahinöz, kendiyle ilgili dedikoduların yanısıra mağaza müdürüne de virüsü bulaştırdığını, onun da karantinada olduğu şekilde asılsız bilgilerin kamuoyunda dolandığını belirterek, “Böyle bir durum da söz konusu değil. Koronavirüse olan duyarlılığımızdan ötürü şehrimizde ilk dezenfeksiyon firma olarak biz yaptık. 2 işletmemizde de dezenfeksiyon işlemleri 3 günde bir yapılmaya devam etmektedir. Hal böyleyken bu tür ifadeleri kabullenemiyoruz” diye konuştu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim