• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 21 °C

İMAM HATİP LİSESİ TAMAMLANDI

26.12.2013 10:30
İMAM HATİP LİSESİ TAMAMLANDI
Gümüşhane Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi binasının derslik ve idare kısmı tamamlandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş; “Eski İmam Hatip Lisesi’nde meydana gelen göçük nedeniyle kullanılamaz hale gelmesinin ardından geçici olarak taşındığı Aysın Rafet Ataç İlkokulu’nun eski binasında ve bahçesinde oluşturulan geçici prefabrik sınıflarda eğitim öğretimine devam ediyordu. Hedefimiz İmam Hatip Lisesini bu eğitim öğretim yılı içerisinde bir an önce faaliyete geçirmek ve öğrencilerimizin mağduriyetini gidererek onları daha müreffeh ve sağlıklı bir mekâna kavuşturabilmekti.

Başından itibaren hızlı bir çalışma stratejisi tespit ederek bir taraftan kat çıkarken diğer taraftan alt kısımların elektrik, sıva, döşeme ve diğer akşamların tamamlanması cihetine gidilmiş bu minval üzere çalışmalar devam ettirilerek nihayetinde son aşamasına gelinmiştir. Bu konuda Sayın Valimizin desteği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yoğun ve gayretli çalışmaları neticesinde yeni İmam Hatip Lisesi binası ve müştemilatı acilen başlatılmış ve kısa bir zaman zarfında derslik ve idari kısımları tamamlanmıştır. Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi 5 kat üzerine inşa edilmiş ve toplam 24 derslik, idare odaları, Konferans salonu, mescit, laboratuvarlar, spor salonu ve çok amaçlı salondan oluşmaktadır. 

İmam Hatip Lisesi çok yakın bir zamanda yüklenici müteahhit firmadan teslim alınarak eğitim ve öğretime açılacaktır. Gümüşhane’nin değerli kamuoyuna, ailelerimize, öğrencilerimize ve tüm Gümüşhane’mize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.  

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim