• BIST 9452.26
  • Altın 2497.062
  • Dolar 32.585
  • Euro 34.7887
  • Gümüşhane : 19 °C
  • Trabzon : 16 °C

İLK GÜNKÜ AŞKLA HAZIRIZ

04.03.2019 13:45
İLK GÜNKÜ AŞKLA HAZIRIZ
Aydın Doğan Spor Salonunda düzenlenen programda sahne alan Uğur Işılak, geçtiğimiz haftalarda vefat eden Ozan Arif’i de rahmetle anarak ‘Yalan dünya’ adlı eseri seslendirdi.

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, “Şehrin insanı başka şehirdeki insanlara imrenmesin” parolasıyla birlikte güzel işlere imza attıklarını, vatandaşların gönüllerine girmeye çalıştıklarını ifade ederek, “31 Mart’ın biran evvel gelmesini bekliyoruz ki bundan sonra yapacağımız hizmetleri hızlı bir şekilde şehrimize getirelim. Biz ilk günkü aşkla, heyecanla hazırız” dedi.

Ünlü sanatçı Uğur Işılak, Gümüşhane Belediyesi tarafından düzenlen konser programında sevilen parçalarını seslendirdi. Konsere, bir grup ülkücünün AK Parti Belediye Başkan adayı Ercan Çimen için açtığı ‘Dik Dur Eğilme, Bozkurtlar Seninle’ pankartı damga vurgu.

Aydın Doğan Spor Salonunda düzenlenen programda sahne alan Uğur Işılak, geçtiğimiz haftalarda vefat eden Ozan Arif’i de rahmetle anarak ‘Yalan dünya’ adlı eseri seslendirdi.

Vefası Olmayanın İmanı Da Olmaz

Konser sırasında yaptığı konuşmada “vefa” kavramına vurgu yaparak yabancı dillerde doğrudan bir karşılığı olmayan bu kelimenin Türkçe de onlarca anlam ifade ettiğini kaydeden Işılak, “Sizin burada olmanız benim için çok kıymetli. Vefa kavramını hepimiz biliyoruz. Vefa kavramının karşılığı İngilizce, Almanca ve diğer dillerde yoktur. Biz vefa kavramının içine onlarca kelime koymuşuz. Bazı yerlerde vefası olmayanın imanı da olmaz derler. Atalarımız imanla vefayı özdeşleştirmiş. Sanatta da bir vefa var. Ben 35 yıllık sahne hayatımda bu hassasiyete ciddi manada riayet edenlerden birisiyim. Geçtiğimiz haftalarda kaybettiğimiz büyük ozan, büyük kalem, büyük söz Ozan Arif’i evvela yad edeceğiz. Allah nur içinde yatırsın” şeklinde konuştu.

Dik Dur Eğilme, Bozkurtlar Seninle

Gümüşhaneli müzik öğretmenlerinden oluşan Grup Canca’nın da sahne aldığı programda salonu dolduran vatandaşlara seslenen Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Ercan Çimen ise konuşmasını salonda bulunan bir grup genç tarafından açılan “Dik dur eğilme, bozkurtlar seninle” pankartı ve sloganları ile AK Parti Gençlik Kolları tarafından “AK Gençlik seninle gurur duyuyor” sloganlarının ardından kesti. Gençlere teşekkür eden Başkan Çimen, bir eliyle bozkurt, diğer eliyle rabia işareti yaparak sloganlara karşılık verdi ve salonu bu şekilde selamladı.

Konuşmasında Türkiye’de AK Parti tarafından ilk açıklanan Belediye Başkan adaylarından birisi olduğunu hatırlatan Başkan Çimen, 2009 yılında Belediye Başkan adayı olduğunu fakat az bir farkla seçimi kaybettiğini, yılmadan şehrinde yaşayıp çalışarak 2014 seçimlerinde ezici bir çoğunlukla Belediye Başkanı olduğunu anımsattı.

Gümüşhanevi Hazretlerinin Topraklarındaki İnsanlara Hizmet Etme Şerefine Nail Oldum

Konuşmasında “Allah’a şükürler olsun ki bu şehirde doğdum, bu şehirde büyüdüm, bu şehirde ticaret yaptım ve bu şehirdeki insanlara hizmet ediyorum” ifadelerini kullanan Başkan Çimen, “Bundan daha güzel bir şey yok. Dünyanın en şanslı insanı kimdir deseler kendimi görürüm. Çünkü Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretlerinin topraklarındaki insanlara hizmet etme şerefine nail oldum. Benim için bu şehrin Belediye Başkanlığı bir şeref madalyasıdır, bir onurdur” dedi.

Gümüşhane Gelişiyor ve Değişiyor

Kendisinden önce şehre hizmet eden tüm Belediye Başkanlarına, Milletvekillerine teşekkür ederek görev süresi boyunca yaptığı çalışmalardan da bahseden Başkan Çimen, “Şehrin farklı noktalarında 70’in üzerinde 120 milyonluk yatırım yaptık. Gümüşhane gelişiyor ve değişiyor. Bunları görüyor ve yaşıyorsunuz. Gümüşhane insanı daha güzellerine layık. Bu şehir için çok güzel projelerimiz var. Önümüzdeki günlerde böyle bir programla açıklayacağız” şeklinde konuştu.

Biz İlk Günkü Aşkla, Heyecanla Hazırız

“Şehrin insanı başka şehirdeki insanlara imrenmesin” parolasıyla birlikte güzel işlere imza attıklarını, vatandaşların gönüllerine girmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Çimen, “31 Mart’ın biran evvel gelmesini bekliyoruz ki bundan sonra yapacağımız hizmetleri hızlı bir şekilde şehrimize getirelim. Biz ilk günkü aşkla, heyecanla hazırız. İnşallah sizlerin dualarını, desteklerini alarak şehrime hizmet etmek istiyorum. Bugüne kadar AK Parti Gümüşhane’de hep ilk üçün içinde oldu. İnşallah 31 Mart seçimlerinde de birlik ve beraberlik içerisinde zafere ulaşacağız. Esas olan hizmettir, esas olan gönüllere girmektir. Hizmet yaparken birilerinin gönlünü kırdıysak affola” ifadelerini kullandı.

Programa sahnede “Bayrak” şiirini okuyan AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse, AK Parti Merkez İlçe, İl Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanları, il genel meclisi üyesi ve Belediye Meclisi üyesi adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim