• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 16 °C

İLETİŞİM FAKÜLTESİ TATİL DİNLEMİYOR

15.07.2018 16:03
İLETİŞİM FAKÜLTESİ TATİL DİNLEMİYOR
Öğrenciler eğitim-öğretim dönemine yaz tatili arası verdiler fakat Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tatilde de ödül kazanmaya devam ediyor.

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi uygulama birimlerinden Gümüşhane Film Atölyesi (GÜFA) öğrencilerinden Mert Mutlu Erzurum’un Oltu İlçesi Kaymakamlığı tarafından düzenlenen “Oltu’da İnsan, Mekân ve Doğa” konulu ulusal fotoğraf yarışmasında “usta çırak” isimli eseriyle birincilik ödülünü aldı.

Erzurum’un tarihi, doğası ve kültürel değerleriyle öne çıkan öne çıkan ilçelerinden Oltu’nun tanıtılması, fotoğraf arşivinin zenginleştirilmesi, fotoğrafçıların Oltu’ya yönlendirilerek tüm ülkede Oltu’ya ilişkin farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlenen yarışma için ilçeden farklı kareleri yakalayan Mutlu, çektiği fotoğraf ile yarışmaya katılan 123 fotoğrafçının 445 eseri arasından birincilik ödülünü almaya hak kazandı.

Mutlu, Oltu’da bir teşbih ustasının çırağı ile işyerindeki gündelik hayatından bir kareyi sanatseverlere aktardığı fotoğrafında renkleri vermek yerine yaşanmışlığı ve usta-çırak ilişkisindeki sıcaklığı aktarmaya çalıştı. 

Temmuz ayında düzenlenen fotoğraf yarışmasına GÜFA koordinatörü Said Tuğcu ile katılan Mutlu, “Rize’deki ödülü hocam almıştı, buradakini ise ben aldım, üzerimde emeği olan, bana fotoğraf ve film sanatını öğreten hocama çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim