• BIST 9079.97
  • Altın 2301.842
  • Dolar 32.3299
  • Euro 35.1048
  • Gümüşhane : 9 °C
  • Trabzon : 13 °C

İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürü Tekin’den Olay’a Ziyaret

02.10.2020 12:41
İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürü Tekin’den  Olay’a Ziyaret
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürü Yahya Tekin, Gümüşhane Olay Gazetesi’ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürü Yahya Tekin, Gümüşhane ziyaretleri kapsamında Gümüşhane Olay Gazetesi’ni ziyaret ederek, İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan yayınlar ile “15 Temmuz’u Unutmayacağız, Unutturmayacağız” bilgi setini hediye etti.

Ziyarette Tekin ve ekibini Gümüşhane Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Muammer Şeker, Yazı İşleri Müdürü Rüveyda Usta, Medya Danışmanı Hasan Pir ve Bekir Bulut karşıladı.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürü Yahya Tekin, “Bölge Müdürlüğümüze bağlı Gümüşhane ilimizde bulunan basın kuruluşlarımızla işbirliğimizi güçlendirmek ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın Ulusal ve uluslararası kamuoyunda ‘Türkiye markasını güçlendirmek’ amacıyla yürüttüğü birbirinden önemli çalışmalar hakkında bilgilendirme yapmak üzere bugün Gümüşhane’de bulunan Basın Kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz” dedi.

İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Tekin, “Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan yerel basın kuruluşlarımız, toplumu ihtiyaç duyduğu her konuda bilgilendirerek kamuoyu oluşturma ve vatandaş ile devlet arasında iletişimin sağlanması hususunda önemli bir görevi yerine getirmektedir. İletişim Başkanlığımızın, Prof. Dr. Fahrettin Altun öncülüğünde Uluslararası platformlarda Türkiye Cumhuriyeti’nin her alanda savunuculuğunu ve sözcülüğünü yaptığını, Türkiye Cumhuriyeti’ne yönelik içeriden ve dışarıdan gelen her türlü saldırıda insiyatif alarak Türkiye’nin tezlerini anlatmak, ulusal ve uluslararası kamuoyuna doğru, tutarlı ve güvenilir bir Türkiye imajı sunmak için önemli çalışmalar yaparak, Türkiye aleyhinde yürütülen ve son yıllarda birçok örneğini gördüğümüz kara propaganda faaliyetlerinin önlenmek amacıyla da haksız saldırı ve eleştirilere anında cevap vererek milli bir savunma yapmaktadır. İletişim Başkanlığımız tarafından yapılan çalışmaların kamuoyuna duyurulmasında verdikleri desteklerden dolayı yerel basın kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bölge Müdürü Tekin, “İletişim Başkanlığımız, Ulusal ve Uluslararası tüm platformlarda yaptığı panel, konferans vb. etkinliklerle, hazırladığı yayınlar ve sosyal medya araçları ile Suriye, Irak, Libya ve Doğu Akdeniz başta olmak üzere ülkemizin milli menfaatlerini ilgilendiren her konuda, ulusal ve uluslararası kamuoyunu doğru ve güvenilir bilgilerle aydınlatmak için yoğun bir mesai harcamaktadır” ifadelerini kullandı.

Tekin, “İletişim Başkanlığımızın yoğun diplomasi ve kamuoyu oluşturma faaliyetlerinin yanında 15 Temmuz hain darbe girişiminin unutulmaması için 15 Temmuz’un yıldönümünde Türkiye'de ilk kez 200 drone ile yaptığı ışık gösterisi, 30 Ağustos Zafer Bayramında 300 drone ile yaptığı gösteriler ile İstanbul’un Fethi ve en son Preveze Zaferi kutlamalarında yapılan ışık gösterileri ve Dijital gerçeklik (VR) videoları ile milli birlik ve beraberliğimizin pekişmesine yönelik yaptığı çalışmalarla kamuoyunun büyük beğenisini kazanmaktadır” açıklamalarına yer verdi.

İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürü Yahya Tekin, İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun'un selamlarını ileterek, İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan yayınlar ile “15 Temmuz’u Unutmayacağız, Unutturmayacağız” bilgi setini Gümüşhane Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Muammer Şeker ve gazete çalışanlarına hediye ederek, başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümüşhane Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Muammer Şeker ise İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürü Yahya Tekin ve ekibine teşekkür etti.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim