• BIST 9079.97
  • Altın 2318.134
  • Dolar 32.3415
  • Euro 34.9033
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 13 °C

İLÇELER İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

07.06.2018 12:22
İLÇELER İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
Gümüşhane Üniversitesi’ne bağlı ilçe Meslek Yüksekokullarının akademik ve idari personelleri üniversitenin organize ettiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Sosyal Tesisler yemekhanesinde yapılan iftar yemeğinde bir araya gelen Meslek Yüksekokullarında görevli personel, düzenlenen iftar yemeğinden memnun olduklarını belirterek, etkinliğin birlik ve beraberliği güçlendirdiğini dile getirdi.

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise burada yaptığı konuşmasında, “İlçelerde çalışmanın hangi fedakârlıklar üzerine kurulduğunun farkındayız. Bunun için bu güne kadar üniversitemize ve ilçelerimize yaptığınız hizmetler için ve bundan sonra da yapacağınız hizmetler için çok teşekkür ediyorum. Hepimizin bildiği gibi Ramazan ayı birçok özelliği ile diğer on bir aydan farklıdır. Onun için on bir ayın sultanı olarak isimlendirilmiştir. Ramazan ayının dikkatimi çeken bir diğer özelliği de bu ayın bir düzen, intizam ayı olmasıdır. Bu düzen, bu intizam sadece astronomik olarak her yıl on, on bir gün öne gelmesinden kaynaklanmıyor. Güneş yılı ile Ay yılı arasındaki farktan dolayı böyle bir değişim içerisinde ve mutlak bir düzen var. Ramazan ayı aynı zamanda ibadetlerimizin, namazlarımızın diğer aylara göre daha düzenli olduğu, yaptığımız hayır işlerinin daha düzenli olduğu ve vakti daha planlı değerlendirdiğimiz bir aydır. Artık bu yıl da Ramazan ayının sonlarına doğru yaklaşmaktayız. Bu Ramazan ayı süresince ve bu ayın dışında yaptığımız bütün ibadetlerimizin kabul edilmesini diliyorum. Rabbim bu Ramazan ayını sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir şekilde tamamlayıp, bayrama da kavuştursun. Hep birlikte inşallah gelecek yıllarda da bizlere iftarı açmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim