• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 19 °C

İlçe Ziyaretlerine Köse İle Devam Edildi

04.03.2015 17:56
İlçe Ziyaretlerine Köse İle Devam Edildi
Vali Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz, Torul, Kelkit ve Kürtün ilçelerinin ardından Köse ilçesini de ziyaret etti.

Vali Yardımcılarının eşleri Esin Özkan ve Nazlı Turan ile Kaymakam eşleri Özlem Gazel, Fatma Karal ve Meltem Özderin’in de katıldığı Köse programındaŞengül Yavuz bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Köse Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı’nın eşi Işıl Yazıcı’nın ev sahipliği yaptığı program dahilinde Köse Anaokulu’nu ziyaret eden Şengül Yavuz ve beraberindeki heyet tüm sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen ve yaptıkları etkinliklere katılan Şengül Yavuz, anaokulu öğrencilerine hediyeler verdi.

Anaokulu ziyaretinin ardından Köse Yatılı Bölge Okulu’nda düzenlenen programa katılan Şengül Yavuz, Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından düzenlenen serginin açılışını yaptı.

Halk eğitim merkezi kursiyerlerinin çalışmaları sonucu açılan sergide konuşan Yavuz,  kursiyerler tarafından yapılan çalışmaların çok güzel olduğunu ifade ederek, kadınların el becerilerini geliştirmeleri ve yeteneklerini sergilemeleri açısından bu tür kursların önemli olduğunu söyledi. Emek vermek, üretmek kadar güzel bir şey yok. Bayanların kendilerini mutlu etmek ve aile ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla bu tür kurslara katılmaları, sosyal hayatın içinde olmaları bizleri de mutlu ediyor diyen Yavuz, başarılı çalışmalarından dolayı kursiyerleri tebrik etti.

Şengül Yavuz ve beraberindeki heyet daha sonra Yatılı Bölge Okulu Konferans Salonu’nda kadınlara yönelik düzenlenen programa katıldı. Program sonunda takı tasarımı ve kuaförlük eğitimi alan kadınlara sertifikaları Şengül Yavuz tarafından verildi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim