• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Gümüşhane : 17 °C
  • Trabzon : 19 °C

İl Genel Meclisi Toplantısı

04.02.2016 13:11
İl Genel Meclisi Toplantısı
Gümüşhane İl genel Meclisi, Başkan Şerif Bayraktar başkanlığında Meclis Salonunda toplandı.

Bayraktar, toplantı öncesi gündem dışı yaptığı konuşmada, toplantının şehit teğmen Recep Erdoğan’ın cenaze töreni dolayısıyla bir saat öne alındığını söyledi.

Gündem gereği, Tekke köyünde faaliyet gösteren Özel Turkuaz Ortaokulu Müdürlüğüne ait yolun asfalt, stabilize, kar mücadelesi, kanalizasyon ve çöp toplama işlerinin İl Özel İdaresi tarafından bedeli dahilinde protokole dayalı olarak yapılması maddesi görüşüldü.

Başkan Bayraktar, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Protokol karşılığında asfalttı, temizliği, çöp toplama gibi hizmetler isteyen özel kuruluşlara bu hizmetleri götürürken ücreti karşılığında yapılsın şeklinde bir karar aldık. O türde hizmet isteyen kurumlar protokol karşılığı hizmet alabilirler. Turkuaz koleji de böyle bir hizmet almak istiyor. Biz ona protokol karşılığı yapma kararı verdik” dedi.

Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı Bayraktar ve beraberindeki daha sonra şehit teğmen Recep Erdoğan’ın cenaze törenine katıldılar.

“Tek  nefes Tek Yürek Olduk”

Bayraktar, cenaze töreni sonrası gazetemize yaptığı açıklamada da şunları söyledi:

“Gümüşhane bugün ayaktaydı, muazzam bir tören oldu. Tüm Gümüşhane şehidimize sahip çıktı, birlik beraberlik ortamı oldu. Tüm dünya şunu gördü ki bu vatanın bir karış toprağı hiç kimseye verilmeyecek. Gümüşhane tek nefes tek yürek oldu. Müthiş bir katılım vardı törene, defin işlemi yapılana kadar herkes oradaydı. Devlet oradaydı, millet oradaydı, evlat oradaydı şehidimize yakışır bir tören oldu.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim