• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 25 °C

İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARA GENÇ DÖNÜŞÜM PROJESİYLE DESTEK

29.11.2013 15:40
İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARA GENÇ DÖNÜŞÜM PROJESİYLE DESTEK
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Genç Dönüşüm Projesi kapsamında uygulama başlattı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Genç Dönüşüm Projesi kapsamında Gümüşhane Gençlik Merkezi Liderleri ve gönüllü çalışanları ile Ösym tarafından yapılan sınavlarda dağıtılan kırtasiye malzemelerini sınavlardan çıkan öğrencilerden toplayarak İhtiyaç sahibi okullardaki öğrencilere ulaştırdık.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yürüttüğü ‘Genç Dönüşüm Projesi’ 81 il ve 170 gençlik merkezinde uygulanmaya devam ediyor. “Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma” sloganıyla yola çıkan proje, ihtiyacı olan öğrencilere kırtasiye malzemesi sağlıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil ASLAN proje kapsamında Gümüşhane Gençlik Merkezi, gençlik liderleri ve gönüllü çalışanları ile birlikte Gümüşhane Üniversitesi Fakülte ve Meslek Yüksekokullarında, sınavdan çıkan öğrencilerden ÖSYM’nin dağıttığı kalem setlerini topladıklarını belirtti. Setleri kutuya atan öğrenciler de, projeye katkı sağladıkları için memnuniyetlerini ifade ettiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil ASLAN “Toplanılan kalem, tıraş kalemi ve silgileri Kale Koçkaya İlköğretim Okulu ve Tekke Yatılı Bölge İlköğretim Okullarındaki ihtiyaç sahibi ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere ulaştırarak ve çikolata ikramıda bulunarak onların sevinçlerine ortak olduk.” İfadesini kullandı. Öğretmenler de böyle bir projenin imkânı olmayan öğrenciler için önemli olduğunu ve devamlı olması gerektiğini söylediler.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim