• BIST 9524.59
  • Altın 2490.271
  • Dolar 32.5113
  • Euro 34.7174
  • Gümüşhane : 13 °C
  • Trabzon : 26 °C

HOŞ GELDİN BAHAR

08.04.2019 15:20
HOŞ GELDİN BAHAR
Dünya standartlarındaki eğitim kalitesini Gümüşhane’ye getiren Bahçeşehir Kolejinin öğretmen ve öğrencileri, 2 aylık çalışmalarının ürünü olan ‘Hoş Geldin Bahar’ adlı etkinliği büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi.

Gümüşhane Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda ilk olarak öğrenciler tarafından yapılan resimlerden oluşan sergi fuaye alanında açıldı. Sergide ayrıca 3D yazıcı ve robotik kodlama örneklerine de yer verildi.

Gösterinin salon programında da öğrenciler 2 ay boyunca hazırlandıkları gösterilerini sundu. En küçük yaş grubundan en büyüklere çocuklar hünerlerini sahnede tiyatro ve müzik gösterileriyle sergilerken özellikle öğrencilerin yabancı dillerde söylediği şarkılar ve skeçler ile minik öğrencilerin dans gösterileri ilgiyle izlendi.

Etkinliğe eşi Sibel Taşbilek’le birlikte katılan Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek Bahçeşehir okullarının geçmişten gelen bir kültürü olduğunu belirterek, “Son yıllarda da Bahçeşehir Kolejlerinden üniversitesine kadar çok önemli bir kurumsallaşmayla ülkemizin birçok yerinde çok özellikli eğitim faaliyetleri icra etmektedirler. Onun bir örneği de Gümüşhane’mizdedir. Oğuzhan Davut İslamoğlu hocamızın koordinatörlüğünde çok güzel faaliyetler yapıyor. Bahçeşehir Koleji kurucusu Enver Yücel hocamıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bütün çocuklarımız başta olmak üzere, çok değerli öğretmenlerimize, çalışmalarda emeği geçen bütün arkadaşlarımıza, bütün velilerimize ve Oğuzhan Davut İslamoğlu hocamıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Bahçeşehir Koleji Genel Koordinatörü Oğuzhan Davut İslamoğlu ise 2 aylık yoğun bir çalışma temposuyla programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, “Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları olarak Türkiye’de 56 ilde 125 Bahçeşehir Kolejinde 75 binin aşkın öğrenci 12 bine yakın çalışan var. 25 yıllık meslek hayatımda keyif aldığım unutulmaz bir gece yaşadım” diye konuştu.

Dünyanın çok hızlı değişip yenilendiğini, eğitimin de aynı hızla değişip yenilendiğini kaydeden İslamoğlu, “Biz buna ayak uydurmak için ekip ruhuyla hareket ediyoruz. Bizim ne kadar iyi olduğumuz ekibimizle doğru orantılı. Gümüşhane’ye geldiğimden beri tek bir ana fikri paylaştım. Şahıslara endeksli bir şey yapamayız, kurumsal yapıları ön plana çıkarıp sistemi harekete geçirmemiz lazım” ifadelerini kullandı.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim