• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • Gümüşhane : 7 °C
  • Trabzon : 14 °C

HİZMETE TALİBİZ

22.06.2018 11:18
HİZMETE TALİBİZ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili adayı Musa Küçük, Gümüşhane’ye ve ülkemize yakışan bir seçim kampanyası yürüttüklerini belirterek, “Gümüşhanemize hizmet yolunda biz de hizmete talibiz” dedi.

MHP Milletvekili Adayı Musa Küçük, herhangi bir karmaşa olmadan yürütülen seçim kampanyasında diğer milletvekili adaylarına da teşekkür ettiğini ifade ederek, “Milliyetçi Hareket Partisi de bu süreçte il ve ilçe başkanlarıyla, kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla ülkü ocaklarıyla kendi partisine sahip çıktı. Biz, sahada seçmenle buluşurken, iktidar partisi de dahil, alanda en derli, toplu çalışma yapan partiyiz. Ben bundan dolayı da teşkilatlarımdan, ülküdaşlarımdan gurur duyuyorum” diye konuştu.

Partimize Olan İlgi Giderek Artıyor

Özellikle son günlerde Milliyetçi Hareket Partisi’ne karşı olan ilgi ve alakanın arttığını belirten Küçük, “Kalabalık bir ekiple ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Sahada olsun, esnaf ziyaretlerimizde olsun böyle, esnaf ziyaretlerimiz bile adeta bir mitinge dönüşüyor. Bundan da çok memnunuz. Hem vatandaşlarımızın hem ülküdaşlarımızın hem de hemşerilerimizin partimize teveccühü, Genel Başkanımıza alakası bizi çok memnun ediyor, çok motive ediyor. Yoruluyoruz ama bizim için tatlı bir yorgunluk oluyor. Biz, Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu seçimlerden zaferle çıkacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

15 Temmuz’dan Sonra Partimize Bakış Açısı Değişti

 15 Temmuz’dan sonra MHP Lideri Devlet Bahçeli ve MHP’ye vatandaşların bakış açısının değiştiğine değinen Küçük, “Seçim çalışmasından bu güne kadar, özellikle 15 Temmuz tarihinden itibaren Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye karşı bir vefa gereği vatandaşlarımız oyunu verecek algısı ülke genelinde olduğu gibi Gümüşhane’de de oluştu. Gümüşhaneli hemşerilerimiz kararını 15 Temmuz’dan sonra vermiş. Biz seçmenle buluştuğumuzda bunu net olarak görüyoruz. Bizim teşkilatımızın çalışması ve performansı bunu daha da ileriye götürüyor. Bunun da sandığa yansıyacağını ve mutlu sona ulaşacağımızı sanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı’na Sahip Çıkacağız

Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhur İttifakı’nın adayı olduğunu ve Cumhur İttifakı’na sahip çıkacaklarını vurgulayan Küçük, şöyle devam etti:

“Cumhur İttifakı projesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bir projesidir. Biz de bu projeye sahip çıkacağız. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Cumhur İttifakı’nın adayıdır. Adayımıza da sahip çıkacağız. Bize düşen görev bunu samimiyetle yerine getirmektir. Diğer siyasi partilerde vekillik yarışı olabilir, Ahmet’i, Mehmet’i, Meclis’e taşıyalım endişesi olabilir ama biz de o endişe yok. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz, Cumhur İttifakı’na samimiyetle çalışıyoruz. Katkı sağlıyoruz. Bu eser bizim eserimizdir.”

Terör Yuvalarını İmha Edeceğiz

“Kandil’e de Türk bayrağını dikeceğiz ve terör yuvalarını imha edeceğiz” diyen Küçük, açıklamasında şunları söyledi:

Türkiye’nin Milliyetçi Hareket Partisi’nin istediği yola girdiğini vurgulayan Küçük, şu ifadeleri kullandı: Türkiye bir çizgiye girdi. MHP olarak bu çizgiye sahip çıkıyoruz. Sonuna kadar arkasında duracağız. Biz istiyoruz ki, terörle mücadele edelim. Terör bataklığında kurutulsun. Biz terörle müzakere bitsin istiyoruz. Terör nerede besleniyorsa, nerede ayağa kalkıyorsa, nerede yürütülüyorsa orada basılsın, imha edilsin. Bugün MHP’nin izlediği siyaset, devletin siyaseti oldu. Devlet gücünü ortaya koyunca, siyaset de arkasında durunca biz Suriye’de de, Minbüç’de de, Kuzey Irak’da da sonuç alıyoruz. Allah nasip ederse Kandil’e de bayrağımızı dikeceğiz. Ülkücülerin en büyük özlemi Kandil’e Türk Bayrağını dikmektir. O terör yuvalarını imha edeceğiz, oraya Türk Bayrağını dikeceğiz.”

Biz De Hizmete Talibiz

Gümüşhane’den iki farklı partiden Meclis’te milletvekili olmasını bir şans olarak değerlendirmek gerektiğinin altınız çizen Küçük, “MHP, hükümeti dışarıdan destekleyen bir siyasi partiydi. Yeni, sistemde Cumhur İttifakı kazandığında MHP iktidarın ortağı olacaktır. MHP’den seçilen milletvekili de iktidarın milletvekili olacaktır. Bundan dolayı Gümüşhane bu şansını kullanması lazım. İki iktidar partisinden birer milletvekili olursa, bu şansı da Gümüşhane değerlendirirse Gümüşhane’nin çok daha iyi hizmet alacağına inanıyorum. Biz de hizmete talibiz” vurgusu yaptı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • CHP’den Esnaf Çözüm Paketi Önerisi09 Ekim 2020 Cuma 13:00
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm Dünyaya Bir Kez Daha 'Dünya Beşten Büyüktür' Dedi24 Eylül 2020 Perşembe 11:31
  • Ak Parti’de Kongre Süreci Başlıyor06 Mart 2020 Cuma 10:32
  • Ağaç Yeniden Başkan18 Şubat 2020 Salı 10:53
  • HIRSIZLAR TRABZON'DA YAKALANDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:30
  • TORUL'DA KODLAMA YARIŞMASI YAPILDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:27
  • KÖY YOLUNA KAYA YUVARLANDI14 Mart 2019 Perşembe 12:00
  • AK PARTİ TORUL'DA SAHADA14 Mart 2019 Perşembe 11:59
  • ÜRETİMİ ARTIRACAK HAMLELER YAPMIYORUZ12 Mart 2019 Salı 10:41
  • CANLI GENÇLERLE BULUŞTU04 Mart 2019 Pazartesi 13:35
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim