• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Gümüşhane : 17 °C
  • Trabzon : 23 °C

HEM EĞLENDİRDİLER HEM DE EĞLENDİLER

01.12.2022 13:07
HEM EĞLENDİRDİLER HEM DE EĞLENDİLER
Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencileri gönüllülük projesi kapsamında hem kendilerinin hem de çocukların mutlu olduğu bir proje gerçekleştirdiler.

HEM EĞLENDİRDİLER HEM DE EĞLENDİLER

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencileri gönüllülük projesi kapsamında hem kendilerinin hem de çocukların mutlu olduğu bir proje gerçekleştirdiler.

Gazetecilik Bölümü 3’üncü sınıf öğrencileri “Gönüllülük Çalışmaları” dersi kapsamında hazırladıkları proje ile onlarca çocuğun eğlenceli vakit geçirmelerini sağladılar.

Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali Özcan’ın danışmanlığında hazırlanan projeye “Gülen Yüz” ismini veren öğrenciler, proje kapsamında palyaço kıyafeti giyerek çocukların daha çok dikkatini çekip yoğun ilgi gördü. Gazetecilik Bölümü öğrencilerimiz Esra Yalçın, Bahar Özdemir ve Mikail İlhan projeleri hakkında şu bilgileri verdi: “Çocukların her gün aynı kişilerle aynı aktiviteleri yapmak yerine, farklı yüzlerle yeni aktiviteler yapmasını ve belki de daha önce görmedikleri palyaço ile eğlenceli dakikalar yaşamalarını amaçladık.”

Çalışmaları için ön hazırlık yaptıklarını dile getiren öğrenciler, öncelikle sosis balonlara şekil verdiklerini, yüz boyası alıp palyaço olan arkadaşlarını hazırladıklarını söylediler. Gümüşhane Üniversitesi Gündüz Bakım Evi’nde gerçekleştirilen bu projenin 2 saate yakın sürdüğünü belirten öğrenciler ilk olarak çocuklarla tanıştıklarını aktardılar. Bazı çocukların kendilerini şaşkınlıkla karşıladığını söyleyen öğrenciler, etkinlik kapsamında müzik eşliğinde sandalye kapmaca, şarkı söyleme ve pinpon topunu üfleyerek bardağa koyma gibi birçok aktiviteyi gerçekleştirdiklerini, bunları yaparken kendilerinin de çok fazla eğlendiklerini dile getirdiler.

Öğrencilerimizi gerçekleştirdikleri farkındalık çalışmasından dolayı kutlayan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi: “Ders haricinde kalan zamanlarını en iyi şekilde harcayan öğrencilerimiz, gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleriyle de çevrelerine örnek olmaya devam ediyorlar. Öğrencilerimizi ve danışman hocalarımızı bu anlamlı projelerinden dolayı kutluyorum.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim