• BIST 9664.29
  • Altın 2495.067
  • Dolar 32.5864
  • Euro 34.8484
  • Gümüşhane : 23 °C
  • Trabzon : 15 °C

HEDEFİMİZ İTTİFAK’IN BAŞARISI

18.06.2018 11:31
HEDEFİMİZ İTTİFAK’IN BAŞARISI
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Gümüşhane 1.sıra milletvekili adayı Musa Küçük, düzenlenen bayramlaşma programlarında “Biz Cumhur İttifakı için çalışıyoruz. Güç zehirlenmesi yaşayan siyasiler gibi kendimizi vekil seçtirelim gayretinde değiliz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Gümüşhane 1.sıra milletvekili adayı Musa Küçük, düzenlenen bayramlaşma programlarında “Biz Cumhur İttifakı için çalışıyoruz. Güç zehirlenmesi yaşayan siyasiler gibi kendimizi vekil seçtirelim gayretinde değiliz” dedi.

Tüm İlçelerde Yürüyüş

MHP Gümüşhane İl Başkanlığı’nın il merkezi ve tüm ilçelerde organize ettiği bayramlaşma programlarında vatandaşlar, milletvekili adayları Musa Küçük ve Akın Üstün’e büyük ilgi gösterdi. Düzenlenen bayramlaşma organizasyonuna vatandaşların yoğun ilgi göstermesiyle program miting havasında geçti. MHP’nin vatandaşla iç içe ve bir arada olmasından dolayı memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, MHP adayları ile sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Vatandaşlar, özellikle 15 Temmuz’dan sonra MHP lideri Devlet Bahçeli’nin duruşundan büyük memnuniyet duyduklarını da ifade etti.

Birlik ve Beraberlik Günü

Program ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Nadim Aydın, tüm Gümüşhane halkının bayramını en içten dilekleri ile kutladığını belirterek, “Bugün birlik ve beraberlik günüdür. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak vatandaşlarımızla bayramlaşmak için vatandaşın yanına gidiyoruz. Millete giden yine biz oluyoruz. Çünkü bu aziz millet, kapısına kadar gidilmeyi fazlası ile hak ediyor. Onlara genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin selamını götürüyoruz. Sağ olsun vatandaşlarımız da bizleri büyük bir sevgi ile karşılıyorlar” diye konuştu.

MHP Olarak Üzerimizdeki Hantal Yükü Attık

İl ve ilçe merkezindeki bayramlaşmalarda vatandaşın yoğun ilgisinden etkilendiği ifade eden MHP 1.Sıra Milletvekili Adayı Musa Küçük, “Başı rahmet ortası mağfiret sonu ise günahlardan kurtuluş olan mübarek ramazan ayının sonuna geldik. Allaha şükürler olsun ki böylesi mübarek bir ayda hem orucumuzu tutmanın hem de davamızı anlatmanın fırsatını yaşadık. Bayram için ise vatandaşımızı ziyaret ettik. Biz vatandaşlarımıza bir adım gittik, onlar ise on adım bize geldiler. İl ve ilçe merkezlerimizde bizleri çok yoğun bir ilgi ile karşıladılar. Bir kez daha anladık ki Milliyetçi Hareket Partisi gücünden hiçbir şey kaybetmemiş. Yüzünü güneşe dönenlerin bizleri gölgede bıraktığı şeklindeki söylemler bir kez daha asılsız çıkmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zamankinden daha büyüğüz. Hem nicelik hem nitelik olarak hiç olmadığımız kadar büyüğüz. Üzerimizdeki hantal yükü atmamız bize hız kazandırmış ve Milliyetçi Hareket Partisi’nde hiçbir hesap yapmayanların kalmasını sağlamıştır. Hesap yapanların meydanlardaki hali ortadadır. Meydanları bile dolduramıyorlar” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı İçin Çalışıyoruz

MHP üzerinden kimsenin hesap yapmamasını gerektiğini kaydeden Küçük, “ Biz Cumhur İttifakı için çalışıyoruz. Güç zehirlenmesi yaşayan siyasiler gibi kendimizi vekil seçtirelim gayretinde değiliz. Biz inandığımız davada tüm varlığımızı feda etmeye hazırız. 7 Haziran sonrasında Ak Parti ile koalisyon hükümeti kurmadık diye bize her türlü sözü söyleyenler bugün Milliyetçi Hareket Partisi’nin oyun kurucu olmasından rahatsızlar. Sayın Genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin ön görüsü ve ferasetli tutumu bu ülkeyi uçurumun kenarına gelmekten alıkoymuştur. Lakin kimse bu tutumumuzdan dolayı da bizim amacımızı farklı noktalara çekmesin. Bizim amacımız mimarı olduğumuz Cumhur ittifakı’nı zafere ulaştırmaktır. Makam ve mevki gibi dünyalık nimetlere tenezzül edecek durumda değiliz. Yine sayın genel başkanımızın da dediği gibi ‘Vatan olmadan hiçbir şeyin siyasetini yapamayız.’ Bu ülke üzerinde bu kadar oyun oynanırken Pensilvanya çetelerinin iş birlikçisi siyasilerin ve ülkemiz üzerinde hain oyunları olanların saltanatlarını yıkılana kadar mücadelemiz devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Derdimiz Bu Ülkenin Birlik ve Beraberliği

Kadın-erkek, genç-yaşlı herkesin MHP’ye büyük bir ilgi duymaya başladığını anlatan Küçük, şöyle devam etti:

“ Eskiden ne olmadığımızı anlatmaktan ne olduğumuzu anlatmaya fırsat kalmıyordu, şimdi ise ne olduğumuzu millet görüyor ve ne olmadığımızı biliyor. Dünyalık hiçbir işe tenezzül etmediğimizi görüyorlar. Derdimizin bu ülkenin birlik ve beraberliği olduğunu görüyorlar. Köse’den Şiran ve Kelkit’e, Kürtün’den Torul’a tüm Gümüşhane bizi kucakladı. Gümüşhane’de 16 yıldır mevcut siyasi iradenin vatandaşı görmeyen, hiçe sayan tutumu Milliyetçi Hareket Partisi ile son bulacaktır.”

Türk Milleti 24 Haziran’da En Güzel Mesajı Verecektir

MHP 2.sıra Milletvekili Adayı Akın Üstün ise Türk milletinin 24 Haziran’da en güzel mesajı vereceğini vurgulayarak şunları söyledi:

“Mukaddesatımıza saldıranlara, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere en güzel cevabı bu halk 24 Haziran günü gösterecektir. Unutulmamalıdır ki Türk milliyetçilerinin siyasi temsil makamı olan Milliyetçi Hareket Partisi var olduğu sürece hiç kimse bu millet üzerinde oyun oynayamayacaktır. Oynanan oyunları ise boşa çıkaracağız. Bu oyunlara alet olanlara ise Yüce Türk Milleti 24 Haziran günü en güzel mesajı verecektir.”

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim