• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 16 °C

HEDEF YEREL SEÇİMLER

28.08.2018 11:41
HEDEF YEREL SEÇİMLER
Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Musa Küçük, “Yerel seçim çalışmalarımıza bugün itibari ile başlıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Gümüşhane’de aldığı yüzde 21 oy göstermiştir ki AK Parti’nin tek alternatifi MHP’dir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Merkez Yürütme Kurulu(MYK) üyesi ve 27. Dönem Gümüşhane Milletvekili adayı Musa Küçük gazetemizi ziyaret etti. Kurban Bayramını memleketinde dolu dolu geçiren Küçük, parti heyetiyle birlikte tüm ilçelerde bayramlaşma programları gerçekleştirdi. Gümüşhane’den kopmadığını ve bir ayağının sürekli burada olduğunu ifade eden Küçük, gazetemize açıklamalarda bulundu.

Tek Alternatif MHP

Bayram süresi boyunca il ve ilçelerde vatandaşlarla birlikte olduğunu söyleyen Küçük, insanların Milliyetçi Hareket Partisi’ne yaklaşımının çok olumlu olduğunu ve bu durumun kendilerini çok sevindirdiğini ifade etti.

Küçük, “1 Kasım sürecinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi bir kargaşa yaşadı. Bu süreçte MHP battı, bitti diyenler Milliyetçi Hareket Partisi’nin hala ayakta olduğunu gördüler. Özellikle Gümüşhane’de AK Parti’nin tek alternatifi olduğunu aldığı oyla gösterdi. Bizlere bu süreçte destek veren tüm hemşerilerimize tekrardan teşekkür ediyorum” diyerek Milliyetçi Hareket Partisinin hala ayakta olduğunu vurguladı.

İnsanların İlgisi Giderek Artıyor

24 Haziran sonrasında Milliyetçi Hareket Partisine ilginin azalmadığını belirten Küçük, “İlgi artarak devam ediyor. Genel başkanımızın izlediği politika vatandaşta takdir topluyor. Vatandaşımız, genel başkanımızın bu ülke için her şeyi yapabileceği bilincinde. İlgi hiç azalmadı, aksine artarak büyüdü. Bunun en güzel örneğini dün Malazgirt’te göstermiştir. Burada genel başkanımızın yaptığı konuşma çok yoğun ilgi ve alaka gördü. Genel başkanımıza oradaki bölge insanının gösterdiği ilgi alakaya biz gözlerimizle şahit olduk. Seçmen, Milliyetçi Hareket Partisi’ni tanıdıkça ilgi ve alaka hızla artarak devam ediyor” diye konuştu.

Saldırmakla Bitiremezler

İyi Parti’de siyasi faaliyetlerine devam eden lakin Devlet Bahçeli’ye hürmet gösterdikleri için kendi partilerinde bile sözlü linç saldırılarına maruz kalan siyasilerin Milliyetçi Hareket Partisine dönmesi hakkında değerlendirmelerde bulunan Küçük, “Milliyetçi Hareket Partisinin yükselişini hazmedemeyenler kirli oyunlarını Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli üzerinden oynamaya ve ona saldırmaya başladılar. Ancak bunu da başaramayacaklar. İYİ Parti’nin oy verenlerinin pek çoğu bizim kader arkadaşımız. Bu parti onların partisidir. İnsanlar bazen yanılabilirler. Akılları karışabilir farklı düşünebilirler. Ama en nihayetinde Türk milliyetçilerinin partisi Milliyetçi Hareket Partisidir” diyerek kapıyı açık bıraktı.

Partisinden Az Oy Alan Aday

İyi Parti’nin bir proje partisi olduğuna değinen Küçük, “Seçimlerden sonra her ne kadar anketlerde % 14, %15 gösterilse de aldıkları oy oranı durumu özetlemektedir. Çıkardıkları Cumhurbaşkanı adaylarının partisinden düşük oy alması bunun bir hikâye olduğunu gösterdi. Bundan dolayı da İyi Parti’ye oy veren seçmen kitlesinin çoğu geri dönmeye başladı. Bu durumda Milliyetçi Hareket Partisinde hiçbir zaman siyaset yapamayacak olan bazı siyasetçileri bu durumdan rahatsızlar. Ama ne yaparsa yapsınlar Türk milliyetçisiyim diyen her vatandaşın buluşacağı tek adres Milliyetçi Hareket Partisidir” diyerek parti kapısının herkese açık olduğunu vurguladı.

Yerel Seçim Hazırlıkları Başlıyor

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Küçük, “İl ve ilçe başkanlarımız ile birlikte diğer MYK üyemiz Akın Bey’in de katılımıyla bir toplantı yapacağız. Yerel seçim çalışmalarımıza bugün itibari ile başlıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Gümüşhane’de aldığı yüzde 21 oy göstermiştir ki AK Parti’nin alternatifi tek parti Milliyetçi Hareket Partisidir. Bundan dolayı da Milliyetçi Hareket Partisi, mevcut yönetimlerden rahatsız olan herkesin oy verebileceği adaylarla yola çıkacak ve inanıyorum ki il ve ilçelerde başarı elde edeceğiz” diyerek yerel seçim hazırlıklarının en kısa zamanda başlayacağının ipuçlarını verdi.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • CHP’den Esnaf Çözüm Paketi Önerisi09 Ekim 2020 Cuma 13:00
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm Dünyaya Bir Kez Daha 'Dünya Beşten Büyüktür' Dedi24 Eylül 2020 Perşembe 11:31
  • Ak Parti’de Kongre Süreci Başlıyor06 Mart 2020 Cuma 10:32
  • Ağaç Yeniden Başkan18 Şubat 2020 Salı 10:53
  • HIRSIZLAR TRABZON'DA YAKALANDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:30
  • TORUL'DA KODLAMA YARIŞMASI YAPILDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:27
  • KÖY YOLUNA KAYA YUVARLANDI14 Mart 2019 Perşembe 12:00
  • AK PARTİ TORUL'DA SAHADA14 Mart 2019 Perşembe 11:59
  • ÜRETİMİ ARTIRACAK HAMLELER YAPMIYORUZ12 Mart 2019 Salı 10:41
  • CANLI GENÇLERLE BULUŞTU04 Mart 2019 Pazartesi 13:35
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim