• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • Gümüşhane : 2 °C
  • Trabzon : 17 °C

HAYAT STANDARTLARINI YÜKSELTECEĞİZ

12.06.2018 13:30
HAYAT STANDARTLARINI YÜKSELTECEĞİZ
İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili Adayı Ali Ateş, hayatının tamamını Gümüşhane'de geçirdiğini ve yaklaşık 2 aydır Gümüşhane'nin her yerinde olduğunu ve adım atmadığı yerin kalmadığını belirterek, "İYİ Partiye gönül vermiş vatandaşlarımıza bana kucak açtıkl

İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili Adayı Ali Ateş, milletvekili seçildiği takdirde Gümüşhane'nin  çehresini değiştirecek projeler yapacaklarını ve projelerin sadece Gümüşhane merkez ile  kalmayacağını Gümüşhane'nin bütün ilçeleri için projeleri olduğunu ve bunları gerçekleştirdiği takdirde Gümüşhanelilerin hayat standartlarının yükseleceğini söyledi.

İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili Adayı Ali Ateş, hayatının tamamını Gümüşhane'de geçirdiğini ve yaklaşık 2 aydır Gümüşhane'nin her yerinde olduğunu ve adım atmadığı yerin kalmadığını belirterek, "İYİ Partiye gönül vermiş vatandaşlarımıza bana kucak açtıkları için çok teşekkür ediyorum. Böyle önemli bir süreçte bu camianın içinde olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Ben İYİ Partiyi Gümüşhane'nin ve ülkemizin geleceğini yeniden huzurun, refahın ve mutlu insanların yaşadığı bir geleceğe taşımak için bir araya gelmiş gönüllüler topluluğu olarak görüyorum. Bu zamana kadar Gümüşhane'nin sosyal ekonomik değerlerini, Gümüşhane insanının hayatını zenginleştirecek birçok çalışmanın içinde bulundum. Onlarca dernekte ve vakıflarda gerek yönetici gerekse üye olarak Gümüşhane'ye bir şeyler sağlamaya çalıştım. Ama bulunduğum makamlar Gümüşhane insanına artı kazandıracak çalışmalara yapacak makamlar değildi. Hayatım boyunca edindiğim birikimler sonucu Gümüşhane insanına artı bir yaşam kalitesi kazandırmanın ancak siyasi yüksek bir görevle yapılabileceği inancı ile bir milli mücadele ekibi, bir Kuvayi Milliye hareketi olarak gördüğüm İYİ Partinin saflarına katıldım.Ülkemizin ve Gümüşhane'mizin geleceğinde, biriktirmiş olduğum bilgi ve tecrübe ile en güzel hizmetleri üretmek hedefi ile İYİ Partiden milletvekilliğine aday oldum" dedi.

Milletvekilliğinin milletin derdini çözecek isteklerini karşılayacak bir sorumluluk makamı olduğunu söyleyen Ateş, "Böyle bir sorumluluk makamı ancak milletle çok iyi organize edilmiş organik bir bağ içeren bir yapının içinde mümkün olabilir. Milletvekilleri milletin ulaşamadığı birisi olmamalı. Vekilin milletiyle organik bir bağ içerisinde olması gerekir. Bende bu amaçla bilindik vekil anlayışıyla değil, halkın sorununu çözmeye kendini adamış bir görevli olmak istiyorum. Eğer seçilirsem il merkezinde bir milletvekilliği ofisinin aynı kamu kuruluşu gibi çalışan bir ofisin kurulmasını sağlayacağım. Aynı zamanda bu ofisin ilçelerde İYİ Parti ilçe teşkilatları çatısı altında irtibat bürolarını kuracağım.  Bu yapıyla biz doğrudan demokrasi anlayışı ile bu bölgenin insanının sorunlarını çözme noktasında aktif olarak çalışacağız. Aynı zamanda ay bir defa Gümüşhane'nin ilçelerinde bir halk meclisi tarzında organizasyonlar yaparak halkımızla iç içe olacağız. Böyle bir çalışma anlayışı vatandaşımızın isteklerinin karşılanabileceğini düşünmesini ve güven duymasını sağlayacaktır. Ben böyle bir milletvekilliği ile halkımızın gelecek umuduna sorumluluk bilinci ile talip olmak için bu yola çıktım" dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim