• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Gümüşhane : 20 °C
  • Trabzon : 23 °C

HASTANE'DEN ENGELLİ PERSONELE KAHVALTI

05.12.2018 11:50
HASTANE'DEN ENGELLİ PERSONELE KAHVALTI
Gümüşhane Devlet Hastanesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli personeline yönelik kahvaltı programı düzenledi.

Hastane’nin yemek salonunda düzenlenen kahvaltı programına, Hastane Başhekimi Op. Dr. Arif Atay, İdari ve Mali İşler Müdürü Gündoğan Şahinöz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Çiğdem Yaşar Ataman, Müdür Yardımcıları Abdurrahman Yılmaz ve İbrahim Ateş, Sağlık-Sen Şube Başkan Yardımcısı Derya Bayrak, Sağlık-Sen ve Memur-Sen Engelli Komisyonları Başkanı Coşkun Tuncer ile Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde çalışan engelli personeller katıldı.

Samimi bir ortamda geçen kahvaltıda konuşan Sağlık-Sen ve Memur-Sen Engelli Komisyonları Başkanı Coşkun Tuncer, “Yaptıkları işlerine sevgilerini katan, yüreklerini koyan bütün engelli kardeşlerimin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum. Sendika olarak ortak paydası engelli olan bütün kardeşlerimizin yanında ve de haklarının da takipçisiyiz. Bu güzel kahvaltı programıyla bizleri burada toplayarak örnek bir farkındalık sergileyen Hastanemizin Değerli yöneticilerine hem komisyonlarım olarak, hem de bu hastanenin bir engelli personeli olarak teşekkür ediyorum” dedi.

Tuncer, konuşmasının devamında, “Siz kıymetli kardeşlerimden aldığım enerjiyle, Şube Başkanımız Yunus Yılmaz ve Yönetim Kurulundan aldığımız güçle her daim doğrunun yanında ve alkışlayanı, yanlışın da karşısında ve eleştireni olacağız” ifadelerini kullandı.

Konuşmasına Dünya Engelliler Günü’nü kutlayarak başlayan Hastane Başhekimi Op. Dr. Arif Atay ise “Bu tür etkinlikler birlik ve beraberliği pekiştiren motivasyonu artıran etkinliklerdir. Hastanemizde çalışan engelli arkadaşlarımızın azim ve özverisine şahidiz. Onların iş alanlarının rahatlığı imkanlar dahilinde önceliğimizdir. Her türlü sıkıntılarında yanlarındayız. Ayrıca, hastanemize gelen Yaşlı ve Engelli vatandaşlarımız için hastane girişinde “Danışmanlık ve Yönlendirme Hizmeti” vermenin de çalışması içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim