• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 25 °C

HASRET SONA ERDİ

15.04.2019 15:42
HASRET SONA ERDİ
Kelkit Belediyesi Hürriyetspor, grubunda bitime bir hafta kala Çayelispor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek 65 yıllık şampiyonluk hasretine son verdi.

Bölgesel Amatör Ligine (BAL) şampiyonluk parolasıyla başlayan kaplanlar, sezon içinde gösterdiği başarılı performansla hedefine her hafta bir adım yaklaşarak devam etti. Temsilcimiz Teknik Direktör Ulaş Ulusan yönetiminde 25 müsabakadan 18 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 60 puan topladı. Rakip ağları 56 kere havalandıran Kaplanlar, kalesinde gördüğü 20 gole engel olamadı.

Kelkit 3.lige Çıkmak İçim Play Of Maçları Oynayacak

11 grup lideri arasında kura çekilecek, 8 takım birbiriyle eşleşirken, 3’ü bay çekecek. 8 takımdan galip gelen 4’ü 3. Lig’e çıkacak. Elenenler 4 takımdan 3’ü, ilk turu bay geçen 3 takımla eşleşecek. Burada kazanan 3 takım da 3. Lig’e çıkacak. Yenilen 3 takım, bir önceki turdan bay kalan bir ekiple birleşecek. Bu dört takım yeniden eşleşecek, kazananlar da 3. Lig’e çıkacak.

Temsilcimiz hafta sonu ligin son haftasında kendi sahasında Görelespor’u konuk edecek.

Ünal Yılmaz’dan Şampiyonluk Kutlama Mesajı

Geçmiş dönem Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, temsilcimizin elde ettiği şampiyonluğu sosyal medya adresinde yayınladığı mesajla tebrik ettik.

Yılmaz sosyal medya adresinde, “Çok şükür Hürriyetspor'umuzun Kelkitimizin ellerinde şampiyonluğa yükselmesini görmek bizlere nasip oldu, her yıl büyük emekler ve büyük umutlarla çıkılan bu yolda, bu yıl el ele gönül gönüle Hürriyet'imizi şampiyonluğa taşıdık, tüm Kelkit kenetlendik. Şimdi sıra 3. Lig hasretimizi dindirmede. Şampiyonlukta büyük emekleri olan Teknik Direktörümüz Ulaş Ulusan ve futbolcularımıza, Kulüp Başkanımız Yaşar Nas ve Yönetim Kuruluna, Onursal Başkanımız Murat Akın'a ve deplasman, iç saha fark etmeksizin sevdasının peşinden koşan büyük HÜRRİYETSPOR TARAFTARINA can-ı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim