• BIST 9809.57
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 29 °C
  • Trabzon : 23 °C

HAKAN MET ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

02.04.2019 19:31
HAKAN MET ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Saleswe Satış Okulu Eğitim Lideri Hakan Met, Gümüşhane Üniversitesi kongre merkezinde kariyer planlama ve profesyonel satış eğitimi konularındaki tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

İletişim Fakültesi 2.sınıf öğrencilerinden Sena Nur Günal ve ekibinin medya merkeziyle birlikte yürüttüğü etkinlik kapsamında Gümüşhane Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelen Eğitim Lideri Hakan Mert, kongre merkezinde kariyer planlama ve profesyonel satış eğitimi gibi konular hakkında bilgi verirken, program sonunda etkinliğe katılan öğrencilere sertifika verildi.

Programın açılış konuşmasını yapan Gümüşhane Üniversitesi medya merkezi birim koordinatörü Dr. Öğretim üyesi Kaan Gez, gerçekleştirilen etkinliği olarak İletişim Fakültesi amfi salonunda gerçekleştirmeyi planladıklarını, diğer fakültelerden de yoğun bir öğrenci katılım talebi olduğu için programı kongre merkezinde yaptıklarını söyledi.

Gez, “Bu tarz etkinlikleri çok çok önemsiyorum en az dersler kadar önemli olduğunu düşünüyorum. K endi uygulama birimimin medya merkezimdeki arkadaşlarımı çok kısa zamanda, üstün gayreti neticesinde böyle bir hazırlığı gerçekleştirdik. Bu arada yöneticilerimize teşekkür ediyoruz çok kısa sürede bize gerekli imkanları sağladılar. Salon değişikliği bunların en önemlilerinden biriydi açıkçası ve en büyük teşekkürü de medya merkezinde çalışan öğrencilerime gönderiyorum, sunuyorum.  Şuanda burada berabersek onların azimleri gayreti ve çalışmaları neticesinde çok çok teşekkür ediyorum tekrar hoş geldiniz diyorum” diye konuşmuş.

Eğitmen Hakan Met ise,  Gümüşhane Üniversitesinde olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, gerçekleştirilen programda emeği olan herkese teşekkür etti.

Met, “Bugün özellikle çok eğlenceli vakit geçireceğimizi düşünüyorum. Bu eğitimin neden önemli ve neden buralara geldik eğitimimize başladıktan sonra daha rahat anlayacağınızı düşünüyorum. Bu eğitimleri özellikle çoğaltmayı hayatımızda da birçok alana yaymayı yaymamız gerektiğini düşünüyorum. Eğitime başlamadan önce kendimi tanıtmak istiyorum. İsmim Hakan Met az öncede bahsettiler yaklaşık 25 yıldır  profesyonel olarak görev yapıyorum. Birçok uluslararası firmada ve Türkiye genelinde yöneticilik yaptım. Sahada bir  çok yerde birimler kurduk ve son dönemde de bu birimleri daha aktif kullandık” dedi.

Gerçekleştirilen eğitim programı Dr. Öğretim  üyesi  Kaan Gez 'in Hakan Met’e plaket takdimi ile sona erdi.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim