• BIST 8988.92
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 13 °C

HAİN PKK’NIN GERÇEK YÜZÜNÜ BÜTÜN DÜNYA GÖRSÜN!

23.11.2022 12:28
HAİN PKK’NIN GERÇEK YÜZÜNÜ   BÜTÜN DÜNYA GÖRSÜN!
Gümüşhaneli Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz’ın babası Hamit Yılmaz, iki gün önce PKK/YPG'li teröristlerce Suriye’den atılan roket saldırısıyla şehit edilen Gaziantep’in Karkamış ilçesi Kocatepe İlkokulu Öğretmeni 21 yaşındaki Ayşenur Alkan ve 5 yaşındak

HAİN PKK’NIN GERÇEK YÜZÜNÜ

 BÜTÜN DÜNYA GÖRSÜN!

Gümüşhaneli Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz’ın babası Hamit Yılmaz, iki gün önce PKK/YPG'li teröristlerce Suriye’den atılan roket saldırısıyla şehit edilen  Gaziantep’in Karkamış ilçesi Kocatepe İlkokulu Öğretmeni 21 yaşındaki Ayşenur Alkan ve  5 yaşındaki Hasan Karataş’ın şehit edilmeleri  ile ilgili düşüncelerini gazetemizle paylaştı.

Olayı büyük bir üzüntü ile öğrendiğini belirten Baba Hamit Yılmaz, “Bütün dünya bu hainlerin çirkin ve gerçek yüzünü  bir kez daha gördü.  Masum bir öğretmenimizle masum bir çocuğumuzu şehit ettiler. Allah bunların belasını versin. Zalimler için yaşasın cehennem.” Dedi.

Oğlu Necmettin Öğretmen’in  Tunceli’de  2017 yılında şehit edilmesinden sonraki ilk şehit öğretmenin  Ayşenur Alkan olduğunu belirten Baba Hamit Yılmaz şunları söyledi, “Aradan yaklaşık 5 yıl geçti. Necmettin’in acısının ardından Ayşenur Alkan öğretmenimizin  ve 5 yaşında bir yavrumuzun acı haberi bizi hem ailece, hem milletçe çok üzdü. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Bu olayla içimizdeki acı ikiye, üçe katlandı. Bu acının ne demek olduğunu babalar – analar çok iyi bilir. Şehit öğretmenimizin ve 5 yaşındaki yavrumuzun  ana ve babalarına ve tüm ailelerine, milletimize sabr-ı cemil diliyorum. Başsağlığı diliyorum. Allah sabır ve dayanma gücü versin. İşte görüyorsunuz, vatan hainleri  tarafından nereden geleceği belli olmayan bir saldırıyla  askerimiz, polisimiz, sivil vatandaşımız, öğretmenimiz, öğrencimiz velhasıl masum insanlarımız şehit oluyor. Hepsine Allah’tan rahmet ediliyorum.

Allah bu hainlerden aziz milletimizi korusun. İnşallah en kısa zamanda devletimizin gücü ve kararlılığı ile bu hainler temizlenecek. Güvenlik güçlerimize hep dua ediyoruz. Allah onları korusun ve bu terörist hainler karşısında muzaffer eylesin. Rabbim ordumuzu, polisimizi muzaffer eylesin.

24 Kasım Öğretmenler günü haftasında yapılan bu alçak saldırıyı tekrar lanetliyorum. Yarın 24 Kasım Öğretmenler Günü. Hem Şehit Oğlum Necmettin’in, hem de Şehit kızım Ayşenur Öğretmenin  Öğretmenler gününü kutluyorum. Tekrar “Hainler için yaşasın cehennem” diyerek sözlerimi tamamlamak istiyorum.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim