• BIST 9079.97
  • Altın 2322.902
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9788
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 13 °C

GÜZEL GÜNLER BİZİM OLACAK

31.12.2020 13:48
GÜZEL GÜNLER BİZİM OLACAK
Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, “2020 yılında pandemi nedeniyle milletimizle birlikte verdiğimiz büyük mücadelenin meyvelerini 2021 yılında toplayacağımıza inanıyorum” dedi.

GÜZEL GÜNLER BİZİM OLACAK

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, “2020 yılında pandemi nedeniyle milletimizle birlikte verdiğimiz büyük mücadelenin meyvelerini 2021 yılında toplayacağımıza inanıyorum” dedi.

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, gazetemize yaptığı açıklamada 2021 yılının umut dolu olduğunu kaydederek, “Ülkemizin ve Gümüşhanemizin 2021 yılını en içten dileklerimle kutluyor, başta sağlık olmak üzere mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi.

2020 yılında tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele edildiğine değinen Vali Kamuran Taşbilek, “Koronavirüs ile mücadelede milletimizle birlikte büyük bir mücadele verdik. Bu kapsamda başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca öncülüğünde gerçekleştirdiğimiz büyük mücadelede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vali Taşbilek, koronavirüs salgınında vaka sayısının azalmasının sevindirici olduğunu fakat tedbiri elden bırakmadan salgınla mücadeleye devam edilmesi gerektiğini ifade ederek, “Gümüşhaneli vatandaşlarımız koronavirüs salgını ile mücadelede çok hassas davranarak virüsün şehrimizde yayılmamasında büyük emek sarf etti. Ben tekrar tüm Gümüşhaneli vatandaşlarımıza göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte el ele vererek pandemi sürecini atlatacağımıza ve 2021 yılına umut dolu gireceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Vatandaşlara misafirliğe gitmeyin çağrısı yapan Vali Taşbilek, “Gümüşhane’de vatandaşlarımız maske-mesafe-temizlik kurallarına hassasiyetle uymaktadır ve Gümüşhane’nin kurallara riayet eden yapısı bizleri çok mutlu etmektedir. Biz bu hassasiyetin sürdürülmesini vatandaşlarımızdan istiyoruz. Gümüşhaneli vatandaşlarımız yılbaşı dolayısıyla da misafirliklere gitmesinler. Kurallara riayet etsinler ve rehavete kapılmasınlar. Virüsü hep birlikte el ele vererek yenelim ve inşallah vatandaşlarımızla birlikte özlemini duyduğumuz eski günlerdeki gibi çayımızı içip sohbet edebileceğimiz ortamlara kavuşalım. Güzel günler bizi bekliyor” ifadelerini kullandı.

Yeni Bir Yıla Umut Dolu Girmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz

Vali Kamuran Taşbilek, yeni bir yıla umut dolu girmenin mutluluğunu yaşadığını vurgulayarak, “Tüm İnsanlık olarak sıkıntılı geçen bir yılı geride bırakırken, umutlarla dolu yeni bir yıla girmenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Öncelikle, 2021 yılının Gümüşhane’mize, ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum” açıklamalarında bulundu.

Ülkemizi 2023 hedeflerine götürmek için potansiyellerini en verimli şekilde değerlendireceklerinin altını çizen Vali Taşbilek, “Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken yeni yılın en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, ülkemizi 2023 hedeflerine götürmek için zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz. İlimizin daha yaşanılabilir bir şehir olması için çalışma azminin ve adanmışlığın önünde hiçbir engelin duramayacağı gerçeğinden hareketle var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz” ifadelerine yer verdi.

Vali Taşbilek, 2021 yılı ile ilgili duygu ve düşüncelerini aktararak açıklamasını şöyle tamamladı:

“Bu duygularla, 2021 yılının, ülkemize ve tüm Gümüşhaneli hemşerilerimize iyilikler, güzellikler getirmesini temenni eder, ilimizde görev yapan kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, basın mensuplarının ve saygıdeğer Gümüşhanelilerin yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dileklerim.”

Haber Merkezi

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim