• BIST 9747.45
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 20 °C
  • Trabzon : 23 °C

“GÜVENLİ YARINLAR İÇİN EL ELE”

15.11.2015 18:12
“GÜVENLİ YARINLAR İÇİN EL ELE”
Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü tarafından, “Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve

Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP)”, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce koordinasyonu yapılan “Güvenli Yarınlar İçin El Ele” Projesi kapsamında Trabzon iline günübirlik gezi düzenlendiği bildirildi.

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Gümüşhane’de öğrenim gören farklı okullardan 40 öğrenci ile İl Emniyet Müdür Yardımcımız İsmail Aşkınoğlu, 2 öğretmen ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünden 4 görevlinin katıldığı gezide öğrencilere “ÇOGEP Güvenli yarınlar İçin El Ele 2015, TDP Arması ve Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü” yazan şapka ve uzun kollu tişört giydirildiği belirtildi.

Açıklamada, daha sonra şöyle denildi:

“Gezide ilk olarak öğrencilerle birlikte Zigana’da bir dinlenme tesisinde kahvaltı yapılmış, sonrasında Trabzon iline ulaşılarak çocuklarımıza Forum Alışveriş Merkezi gezdirilmiş,  AVM içerisinde yer alan 10 Kasım Ulu Önder Atatürk’ü Anma etkinlikleri için hazırlanan resim sergisi ziyaret ettirilmiştir. Sergi sonrası özellikle oyun alanında öğle yemeğine kadar keyifli vakit geçirmeleri sağlanmıştır. Öğle yemeğinin ardından sinemaya geçilerek patlamış mısır ve içecek ikramı eşliğinde “Otel Transilvanya 2” isimli 3 boyutlu komedi tarzı çizgi animasyon filmi izlenmiştir.Filmin bitiminde ilimize hareket edilerek Gümüşhane’ye ulaşılmış ve çocuklarımız ailelerine teslim edilmiştir.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim