• BIST 9548.09
  • Altın 2491.946
  • Dolar 32.5005
  • Euro 34.5819
  • Gümüşhane : 25 °C
  • Trabzon : 18 °C

GÜNÖP ÖĞRENCİLERİ BULUŞTURDU

16.11.2015 15:37
GÜNÖP ÖĞRENCİLERİ BULUŞTURDU
İstanbul’da bulunan Gümüşhaneli Üniversite Öğrencileri Platformu (GÜNÖP) ‘GÜNÖP Tanışma Kahvaltısı’ organizasyonuyla Gümüşhaneli üniversite öğrencilerini bir araya getirdi.

Üsküdar Belediyesi Kız Kulesi Salonu’nda bu yıl dördüncüsü düzenlenen geleneksel tanışma kahvaltısına GÜSİAD Başkanı Prof. Dr. Kenan Aydın, GÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Yalçın, GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, GİYAD Başkanı Serkan Kaya, ŞEKAV Genel Sekreteri Ramazan Kahveci, Sancaktepe Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Mücahit Sezgin ve Yönetim Kurulu, AK Parti Ankara Eski Milletvekili ve AK Parti Gençlik Kollarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Mallı,  Yıldız Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Yusuf Ayvaz, Tahsin Tekinırk, Osman Kaya, Çağlar Karamanlı ve çok sayıda Gümüşhaneli üniversite öğrencisi katıldı.


Programda açılış konuşmasını yapan GÜNÖP Başkanı Enes Kaya, GÜNÖP'ün kuruluş amacı ve vizyonunu anlatan “Mademki Gümüşhaneli olmanın safâsına lütfedildik, cefâsı yormasın bizi” sloganıyla başladığı konuşmasında, "GÜNÖP geçtiğimiz dönem gerçekleştirilen proje ve etkinlikleri ile kozasından sıyrılıp bir kanadını memleket sevdalısı öğrencilerimizin diğer kanadını sevdası Gümüşhane olan kıymetli büyüklerimizin oluşturduğu bir kelebeğe dönüşmüştür. Göz kamaştıran güzellikteki bu kelebeğin kısacık ömrünü uzatıp daha fazla hayata dokunmasını sağlamak ise siz değerli konuklarımızın elinde" diyerek çağrıda bulundu. 

GÜNÖP Danışma Kurulu Başkanı Birgül Balta ise GÜNÖP insana kardeşliği, paylaşmayı, birliği, dirliği, sosyal sorumluluğu öğreten bir okul olduğunu belirterek, “Birinci sınıfta okumayı yazmayı harf harf öğrendik ya hani, burada da kentimizin sorumluluğunu adım adım öğrendik biz. Az da olsa sayımız, doğru olduğunu bildiğimiz yollarda belki yalnız, ama emin adımlarla koştuk" diyerek GÜNÖP’ün üyelerine kattığı değerlerden bahsetti. 

Kahvaltı programında İstanbul ve diğer illerin çeşitli üniversitelerinde okuyan Gümüşhaneli öğrenciler de duygu ve düşüncelerini dile getirerek, GÜNÖP'e bu organizasyondan ötürü teşekkür etti. 

GÜSİAD Başkanı Prof. Dr. Kenan AYDIN ve diğer protokol davetlilerinin konuşmaları ile devam eden programa katılamayan Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz selamlarını iletti. 

Sosyal medya üzerinden başlatılan #GünöpKahvaltıda hashtagi yarışmasını kazanan öğrencilere hediyelerinin verildiği Gümüşhaneli üniversite öğrencilerinin samimi bir ortamda bir araya getirerek kaynaşmasını sağlayan kahvaltı organizasyonu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.
 

Recep Ergin

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim