• BIST 9789.55
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 22 °C
  • Trabzon : 22 °C

Gündüz, Aday Oldu

03.05.2016 17:25
Gündüz, Aday Oldu
Gündüz, Aday Oldu

 

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Eskibağlar Mahallesinde 7 Eylül 2015’te geçirdiği bir kaza sonucu hayatını kaybeden Sevil Kullukçu’dan boşalan muhtarlık için 5 Haziran’da seçime gidilecek. Bin’e yakın seçmenin bulunduğu Eskibağlar Mahallesi muhtarlığına 1979 Eskibağlar Mahallesi doğumlu Musa Gündüz aday oldu.

Kullukçu’nun hayatını kaybetmesinin ardından Gümüşhane Valiliği tarafından Gündüz’e mahallenin muhtarlığı tevdi edildi. Gündüz sekiz ay boyunca Eskibağlar Mahallesi Muhtarlığını sürdürdü.

Yapılacak seçimlerin il için hayırlı olması temennisinde bulunan Gündüz, “Göreve gelir gelmez projelere başladık. Eksik gördüklerimiz neler varsa çalışmalarımıza o yönde başladık. Mahallemizin kanalizasyon değişimi için bir projemiz vardı, ihale edildi. En kısa zamanda çalışmalara başlanacak. Rahmetli muhtarımız adına ‘Sevil Kullukçu Muhtar ve Taziye Evi’ projemiz vardı, bu projemizde ihalesi yapıldı. En kısa sürede başkanımız yurt dışından döndükten sonra atacağız. Bu projemizde hayata geçecek. Bazı tadilat çalışmalarını yürütüyoruz. Mahallemiz için korkuluk ve peyzaj düzenleme çalışmalarımız var. Yeni çocuk parkımızın zemin çalışmaları tamamlandı, en kısa zamanda kurulumuna geçilecek” dedi.

Gündüz, muhtar seçilmesiyle beraber yeni projelere imza atacağına değinerek, “Bir su projemiz var. Su projemiz için bir depo temini durumu var. Bu projenin çizimlerini tamamladık. Seçimlerden sonra bütün mahallenin su şebekesi dahil, ana boru hatları dahil tamamen değiştiriyoruz. Başkanımızdan da sözünü aldık. Gümüşhane Belediyesi başta olmak üzere tüm kurumlardan destek alıyoruz. Gümüşhane Belediye Başkanımız Ercan Çimen’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Gündüz, yapılacak olan muhtar seçimiyle birlikte, azalarda bir seçime gidilmediğini, yeni seçilecek olan muhtarın mevcut azalarla görev yapacağını ifade etti. Gündüz’ün gazetemize yaptığı ziyarete azalardan Musa Ertekin, İhsan Özer ve Nurettin Ergin eşlik etti.

Mert Zımba

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim