• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 12 °C

GÜMÜŞHANE'YE YERALTI KAPALI OTOPARKI

27.12.2013 10:32
GÜMÜŞHANE'YE YERALTI KAPALI OTOPARKI
Gümüşhane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce 22 Ekim 2013 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen Kent meydanı Yer Altı Kapalı Otopark Yapımı ihale sözleşmesi 26 Aralık 2013 Perşembe günü imzalandı.

Zafer Meydanı bitişiğinde yer alan Hükümet Konağının yanındaki boş alanda yapımına başlanacak olan 'Yer Altı Kapalı Otopark' inşaat işi için  yüklenici firma olan (Soner İnş. Müş. Müh. Müt. Mak. San. İth. ve İh. Tic. Ltd. Şti.) 'ne önümüzdeki günlerde yer teslimi yapılacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı şunları söyledi: "Gümüşhane Belediyesi tarafından projelendirilen 'Kent Meydanı Yer altı Kapalı Otopark' yapımı iş sözleşmesini yüklenici firma ile imzalamış bulunmaktayız. Şehrimizin en önemli ihtiyaçlarından olan 'Yer altı Kapalı Otopark yapım işi' inşaatına, yüklenici firma yer tesliminin ardından hemen başlayacaktır. 5920 m2’lik toplam alana ve yaklaşık 300 araç kapasitesine sahip iki katlı modern bir yer altı kapalı otoparkı olacaktır. 2009 yılı içerisinde yapımı tamamlanan Zafer Meydanı kapalı otoparkına  ek olarak yapılacak olan yeni iki katlı yer altı otoparkı şehir merkezindeki araç yoğunluğunu azaltarak şehir içi trafiğini de önemli bir ölçüde rahatlatacaktır. Otopark tamamlandıktan sonra ikinci aşama olarak kent meydanı peyzaj düzenleme çalışmalarına başlayarak şehrimize büyük bir meydan kazandıracağız. Şehrimize hayırlı olsun.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim