• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • Gümüşhane : 16 °C
  • Trabzon : 12 °C

GÜMÜŞHANE’YE NE ZAMAN AÇILACAK?

29.11.2021 12:26
GÜMÜŞHANE’YE NE ZAMAN AÇILACAK?
Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nin 571. şubesi Bayburt’ta açıldı.

GÜMÜŞHANE’YE NE ZAMAN AÇILACAK?

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nin 571. şubesi Bayburt’ta açıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz aylarda gündeme getirip talimat verdiği “Tarım Kredi Kooperatif Marketleri” Türkiye genelinde açılmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından 1000 kadar marketin açılması talimatını verdiğini belirtmişti.

Yerli üretici ve kooperatif ürünlerini uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşturan kooperatif marketlerinin 571. şubesi geçen hafta Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından törenle Bayburt’ta açıldı.

MARKET HENÜZ GÜMÜŞHANE MERKEZ’DE AÇILMADI

Türkiye genelinde il merkezlerinin büyük çoğunluğunda açılmış olan Tarım Kredi Kooperatif Marketi henüz Gümüşhane merkez ilçede açılmadı.

Geçtiğimiz günlerde ise Şiran ilçe merkezinde bir adet Tarım Kredi Kooperatifi Marketi açılışı yapıldı. Böylelikle Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri’nin Gümüşhane’deki ilk  marketi Şiran’da hizmet vermeye başlamış oldu.

Vali Kamuran Taşbilek, geçen hafta  Şiran’da  Tarım Kredi Kooperatif Marketin açılışının yapıldığı gün marketi ziyaret ederek hayırlı olsun deyip yetkililerden bilgi aldı.

Taşbilek burada yaptığı açıklamada önümüzdeki ay içerisinde Gümüşhane kent merkezi ve Kelkit ilçesinde de aynı marketin açılacağını söyledi.

“Tarım Kredi Kooperatif Marketi” nin Gümüşhane’ye açılması için Vali Taşbilek’in verdiği tarihin kendilerini umutlandırdığını belirten Gümüşhaneli vatandaşlar, “Bu marketin açılmasıyla en azından biz vatandaşlar olarak alış veriş tercihimizi bütçemize göre ayarlamış olacağız. Valimiz marketin Aralık ayında merkez  ve Kelkit ilçelerinde açılacağı müjdesini verdi.

Umarız Türkiye Tarım Kredi Kooperatifler yetkilileri açılışı geciktirmeden Aralık ayı içinde marketimizi açmış olurlar. Ama, bu marketlerin bir an önce Gümüşhane’nin tüm ilçelerinde açılması gerekir” dediler.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim