• BIST 9548.09
  • Altın 2492.789
  • Dolar 32.5097
  • Euro 34.5396
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 17 °C

GÜMÜŞHANE'YE MİGROS AÇILDI

02.02.2018 15:21
GÜMÜŞHANE'YE MİGROS AÇILDI
Türkiye genelinde 2 bin 100’ü aşan mağaza sayısıyla 64 yıldır hipermarket grubunda hizmet veren ülkenin en büyük perakende şirketi olan Migros marketler zincirinin Gümüşhane Şubesi törenle açıldı.

Migros Törenle Açıldı

Türkiye genelinde 2 bin 100’ü aşan mağaza sayısıyla 64 yıldır hipermarket grubunda hizmet veren ülkenin en büyük perakende şirketi olan Migros marketler zincirinin Gümüşhane Şubesi törenle açıldı. Açılışın ardından Vali Memiş ve Başkan Çimen ilk alışverişlerini yaptı.

Özcan Mahallesi, Kale Deresi Mevkiinde geçtiğimiz aylarda açılan şehrin ilk ve tek 5 yıldızlı oteli Ramada Gümüşhane otelinin zemin katında hizmete giren marketin açılışına Vali Okay Memiş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Vali Yardımcısı Ali Arıkan, kurum müdürleri, şirket yetkilileri, Arazlar Grup Başkanı Zekai Araz ve davetliler katıldı.

“Gümüşhane Havası Sert, İnsanı Mert Olan Bir Yer”

Törende konuşan Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane’nin havası sert, insanının mert olan bir yer olduğunu, Türkiye’nin asayiş olayları açısından en güvenli illerinden birisi olduğunu belirterek, “En huzurlu vilayetlerden bir tanesi. Geleceği olan bir il. Son 15 yılda 9,5 milyar yatırım alan ve nüfusa oranlandığında en fazla kamu yatırımı olan bir il. Dünyanın en uzun ikinci Avrupa’nın en uzun tüneli bizim sınırlarımızda yapılıyor. Sahile yarım saat mesafeye iniyoruz Zigana tüneli ile beraber. Turizme yönelik hedeflerimiz var. 300 bin turisti Gümüşhane merkeze getireceğiz, daha da büyüyeceğiz” dedi.

“Migros Türkiye’nin Ürettiği Çok Önemli Bir Değer”

Migros’un önemli ve yerli bir marka olmasının yanında Türkiye’nin ürettiği çok önemli bir değer olduğunun altını çizen Vali Memiş, “Biz istiyoruz ki Gümüşhane’de yaşayan vatandaşlar diğer yörelerde yaşayan vatandaşlara imrenmesin, bütün kamu hizmetlerinden eşit bir şekilde yararlansınlar. AVM’ye başlıyoruz. Belediyemiz yapacak. Orada da büyük ölçekli marketler, yerli ve yabancı mağazalar olacak. Bu kentin ihtiyacı var. 20 bin üniversite öğrencemiz var. Emin adımlarla ilerliyoruz. Ama özellikle birtakım marka oluşturmak ve markalarla şehre değer katmak çok önemli. Bereketli, bol kampanyalı, ucuzluğu bol olan günleriniz olsun. Vatandaşlarımıza güzellikler katacağınız ticari hayat diliyoruz” diye konuştu.

“Gümüşhanemiz Gelişiyor ve Kimse Bizi Daha Tutamaz”

Belediye Başkanı Ercan Çimen de 10 yıl önce MİGROS’un Gümüşhane’ye gelmekten son anda vazgeçtiğini hatırlatarak, “Gümüşhane bugün güzel bir gün yaşıyor. 10 yıl sonra buraya nasip oldu. Çok güzel ve hoş bir mekan oldu. Yaklaşık 20 kişi istihdam edilecek burada. Tabi bu zamanla inşallah daha da artar. Hem istihdama verdiğiniz katkıdan hem de şehrimize verdiğiniz sosyo ekonomik değer açısından dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Gümüşhanemiz gelişiyor ve kimse bizi daha tutamaz. Gümüşhane kabuğunu kırdı. Hem Ramada otelimiz hem de buradaki Migros şehrimize renk katacak” dedi.

“Gümüşhane’ye, Gümüşhaneliye Marka Getirmek, Kalite Getirmenin Gururunu Yaşıyoruz”

Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Ramada oteli Gümüşhane’ye kazandıran Arazlar Grup Başkanı İşadamı Zekai Araz Gümüşhane’ye, Gümüşhaneliye marka getirmek, kalite getirmek, kendileri ile birlikte kaliteyi yükseltmek ve yüceltmenin kendilerine gurur verdiğini belirterek “Bunu hep beraber paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

“Hem Tüketiciye Hem De Bu Pazara Büyük Hizmetler Edeceğiz”

MİGROS Doğu Karadeniz ve Kuzeydoğu Bölge Direktörü Nadir Ulu ise 630 metrekare kapalı alanda 20 kişiyi istihdam edeceklerini belirterek, “Hem tüketiciye hem de bu pazara büyük hizmetler edeceğimizi umuyoruz. Tüm Gümüşhane halkına ve şirketimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Kurdelelerin kesilmesinin ardından programa katılanlar mağazayı gezdi. Personelle birlikte üzerinde Gümüşhane MİGROS yazılı pastanın kesilmesinin ardından Vali Memiş ve Belediye Başkanı Çimen ilk alışverişlerini yaparak kasada kendileri ödeme yaptı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim