• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Gümüşhane : 23 °C
  • Trabzon : 24 °C

GÜMÜŞHANESPOR'DA ÜMİT AŞKIN DÖNEMİ BAŞLADI

10.06.2024 12:14
GÜMÜŞHANESPOR'DA ÜMİT AŞKIN DÖNEMİ BAŞLADI
Gümüşhanespor'da 2023-2024 sezonunun ardından yaşanan düşüş ve belirsizlik, gerçekleştirilen olağan kongre ile yeni bir döneme evrildi. TFF 3. Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e düşen kulüpte, Cumartesi günü yapılan kongrede yeni yönetim belirlendi ve Ümit Aşk

GÜMÜŞHANESPOR'DA ÜMİT AŞKIN DÖNEMİ BAŞLADI

Gümüşhanespor'da 2023-2024 sezonunun ardından yaşanan düşüş ve belirsizlik, gerçekleştirilen olağan kongre ile yeni bir döneme evrildi. TFF 3. Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e düşen kulüpte, Cumartesi günü yapılan kongrede yeni yönetim belirlendi ve Ümit Aşkın, kulübün yeni başkanı olarak seçildi.

Kongre Heyecanı ve Yeni Yönetim

Tekke Köyü Türkmenler Mahallesi Gümüşhanespor Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen olağan kongreye kulüp üyeleri ve taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Kongrede tek aday olan Ümit Aşkın, yapılan seçim sonucunda Gümüşhanespor’un yeni başkanı oldu. Kongre sırasında, katılımcılar arasında kulübün geleceğine dair umut dolu bir hava hakimken, Aşkın'ın seçilmesiyle birlikte yeni yönetim de şekillendi.

Başkan seçildikten sonra bir konuşma yapan Ümit Aşkın, Gümüşhanespor'un son yıllarda yaşadığı kötü gidişata dikkat çekti. Aşkın, “Gümüşhanespor yıllardır maalesef kötü süreçler geçirdi. Biz göreve talip olduğumuzda bu kötü gidişata dur demek ve Gümüşhanespor'u hak ettiği noktalara taşımak istedik” dedi. Aşkın, kulübün tarihine ve taraftarlarının beklentilerine uygun olarak, Gümüşhanespor'u yeniden başarılı günlerine döndürme hedefini vurguladı.

Yeni Dönemin Hedefleri

Ümit Aşkın, konuşmasında Gümüşhanespor'un başarısı için kulübün öz kaynaklarına dayanacaklarını belirtti. Genç yeteneklerin keşfi ve geliştirilmesi konusuna önem vereceklerini ifade eden Aşkın, “Gümüşhanespor'u öz kaynaklarını kullanarak başarıya taşıyacağız. Kulübümüzün genç yetenekleri ve altyapıya yapacağımız yatırımlar, gelecekteki başarımızın anahtarı olacak” dedi.

Taraftarın Umudu

Gümüşhanespor taraftarları, Ümit Aşkın'ın başkanlığa seçilmesiyle birlikte kulübün geleceğine dair umutlarını tazeledi. Yeni yönetimden beklentileri büyük olan taraftarlar, kulübün yeniden üst liglere çıkması ve geçmişteki başarılarına geri dönmesi için sabırsızlanıyor. Sosyal medyada ve kongre alanında dile getirilen destek mesajları, yeni yönetimin omuzlarındaki sorumluluğu bir kez daha gözler önüne serdi.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim