• BIST 9801.44
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Gümüşhane : 23 °C
  • Trabzon : 24 °C

GÜMÜŞHANE’NİN SORUNLARI AKŞENER’E AKTARILDI

03.08.2022 12:49
GÜMÜŞHANE’NİN SORUNLARI   AKŞENER’E AKTARILDI
İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, geçtiğimiz gün gerçekleşen Karadeniz Bölgesi İl ve İlçe Başkanları toplantısıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, geçtiğimiz gün gerçekleşen Karadeniz Bölgesi İl ve İlçe Başkanları toplantısıyla ilgili değerlendirmede bulundu.  

Toplantıda Türkiye'nin ekonomik, sosyal ve siyasal alandaki birçok sıkıntıları ile ilgili istişarelerde bulunulduğunu belirten Başkan Ateş, "Gümüşhanemiz için de birçok plan ve projeyi Sn. Genel Başkanımızla paylaşma fırsatı bulduk "dedi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in başkanlığında Karadeniz Bölgesi il ve ilçe başkanlarıyla bir araya gelindi. Ankara'da düzenlenen toplantıda Karadeniz Bölgesinde yaşanan sosyal ve ekonomik sorunlar ile bölge illeri genelinde ki bölgeyi ve ülkeyi ilgilendiren meseleler ele alındı.  

Büyük Karadeniz Buluşması ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Ateş toplantı sonrası yapılan yerel ziyaretler sonucu halktan olumlu geri dönüşler alındığını belirterek, "Geçtiğimiz hafta Karadeniz Bölgesindeki il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldik. Hem ülke gündemiyle ilgili konuştuk hem de tüm başkanlar il ve ilçelerdeki sorunlardan bahsettik. Saha ziyaretlerimizde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in iyi dileklerini ve selamlarını halkımızla paylaştık. Toplantıda ayrıca bölgenin çehresini değiştirecek, bölge halkının refah seviyesine katkı sağlayacak, katma değer üretecek yeni plan ve projelerden de bahsettik. Elbette ki bu bağlamda Gümüşhane’deki sorunlarla ilgili de bizzat Sayın Meral Akşener ile görüşme fırsatı buldum. Halkımızın karşılaştığı sorunları ve çözüm önerilerimizi sunduk. Kendisi de Gümüşhane’nin ve Gümüşhanelinin sorunlarını bildiklerini, yakın gelecekte çözüm odaklı çalışacaklarını söyleyerek Gümüşhaneli hemşerilerime selam ve muhabbetlerimi iletiniz dedi. Biz de bu toplantı içeriğini ve Genel Başkanımızın selamlarını halkımızla da paylaştım, iktidar olduğumuzda yapacaklarımızdan bahsettim. 

Ziyaretlerimizde olumlu ve İYİ geri dönüşler alıyor olmamız bizleri daha gayretli olmaya sevk etmektedir. Toplumun tüm kesimleri İYİ’lerden umutlu. Çünkü bizler halkımızı çok iyi biliyoruz, anlıyoruz ve anlatmaya çalışıyoruz. Onların ne istediğini, biz de ne istediğimizi çok iyi biliyoruz. Siyasi rakiplerimiz ne derlese desinler artık halk bizi çağırıyor. Halk İYİ Parti diyor, halk bize inanıyor.  

İYİ PARTİ; iktidarında günü kurtarmak için değil, Ülkemizin ve insanımızın geleceğin dünyasında iyi bir yer edinebilmesi için hazırlık yapmak için bugün tam zamanı diyenlerin toplanma alanıdır” şeklinde konuştu. 

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim