• BIST 9443.71
  • Altın 2502.724
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.805
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 16 °C

Gümüşhane’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun Yıldönümü

13.02.2016 12:30
Gümüşhane’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun Yıldönümü
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül ile Cihan Pektaş, Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Akgül ve Pektaş, ortak yayımladığı kutlama mesajında şunları kaydetti:

“Güzel Şehrimiz Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bugün, milli birlik ve beraberlik şuurumuzun somut bir ifadesi olarak tarihe altın harflerle yazılan önemli bir günü idrak etmekteyiz. Kahraman milletimiz inanç ve umutlarıyla ‘makus bir talihi’ yenmiş, Gümüşhane’mizi 15 Şubat 1918 tarihinde tam ve ebedi bağımsızlığına kavuşturmuştur. Bu şanlı zafere ev sahipliği yapmış olan topraklarımız, o günlerin gurur ve onurunu yaşatmaya devam etmektedir.”

“Her safhası büyük fedakarlıklarla bezenmiş Milli Mücadelemiz, kahraman Mehmetçiklerimizin gönlündeki vatan sevgisi, aziz milletimizin de bağımsızlık aşkıyla kazanılmıştır. Hiç şüphesiz elde edilen eşsiz zaferler, ecdadımızdan aldığımız bu güç ve cesaret, geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan en büyük kıvanç ve güven kaynaklarımızdır. Gümüşhane’mizin kurtuluş günü vesilesiyle ecdadımızın Türk Milletine en önemli emaneti olan ‘bağımsızlık şuurunu’ bir ve beraber olarak ilelebet muhafaza edeceğimizi vurgulayarak, bizlere bağımsızlığı kazandıran kahraman ecdadımızı, askerlerimizi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz.”

 


15-subat.jpg

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim