• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 16 °C

GÜMÜŞHANELİ ŞEHİTLERİMİZ EBEDİ YOLCULUKLARINA UĞURLANDIlAR

15.11.2022 12:15
GÜMÜŞHANELİ  ŞEHİTLERİMİZ EBEDİ YOLCULUKLARINA UĞURLANDIlAR
Pazar günü saat 16.20 sıralarında İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen hain bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken 81 kişi de yaralanmış, yaralıların 39'u hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edilirken bombayı bırakan şahıs sab

GÜMÜŞHANELİ  ŞEHİTLERİMİZ EBEDİ YOLCULUKLARINA UĞURLANDIlAR

Pazar günü saat 16.20 sıralarında İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen hain bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken 81 kişi de yaralanmış, yaralıların 39'u hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edilirken bombayı bırakan şahıs sabaha karşı gözaltına alınmıştı.

Saldırıda şehit olan Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün Beldesi’nden 40 yaşındaki Adem Topkara ve Rizeli eşi Mukaddes Elif Topkara (37) dün toprağa verildi.

Hain saldırıda hayatlarını kaybeden Topkara çifti, ikamet ettikleri Sarıyer'e bağlı Ayazağa Mahallesi Merkez Camii'nde dün  ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verildiler.

Cenaze törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, acılı babalar Mustafa Topkara, Abdi Köseoğlu ve aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada basın mensuplarına konuşan Mustafa Topkara, "Halasının yanına bıraktılar çocukları, hadi biraz dışarı çıkalım dediler. Yapacak bir şey yok" dedi. Kızının tabutuna kapanan Abdi Köseoğlu ise gözyaşlarına hâkim olamadı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim